netten kız isteme.. - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +--- Konu: netten kız isteme.. (/showthread.php?tid=2182) |
netten kız isteme.. - RcP - 07-09-2006 Yakinda böyle olursa hiç sasirmayalim. Talipp: Selamun Aleykum... KizEvy: Selamun Aleykum... Hos geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oglumdan aldim. KizEvy: Evet . Kizim söyledi. Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde baska PC var mi? Hanimlari da görümeye davet etsek KizEvy: Tabii ki. Bizim hanim online zaten. Kiz da internet cafe de. Talipp: Ok... Kaynana34 konusmaya katildi Oglananasi konusmaya katildi Talipp: Hanimlar da geldi. Ben bizim oglani da davet ediyorum. çilginDamat konusmaya katildi BirEvinBirkizi konusmaya katildi Oglananasi: Selamun Aleykum... KizEvy: Hos geldiniz hanim efendi Kaynana34: Selamun Aleykum... Oglananasi: Hos bulduk efendim çilginDamat gönderiyor: CICEK.GIF Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) çilginDamat gönderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Tesekkürler. Talipp: Zahmet ne demek? çam sakizi çoban armagani. Kaynana34: Nasilsiniz? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim. Talipp: Iyilik elhamdülillah. Sizleri sormali. KizEvy: Iyiyiz çok sükür. Kaynana34: Sizler Mersin'denmissiniz degil mi? Talipp: Evet efendim. Sizler de Istanbul'dan Kaynana34: Evet efendim. Biz iki yil önce gelmistik Mersin'e çok güzel bir yer. Oglananasi: Güzeldir. Bekleriz bize de. KizEvy: Insallah. Bu yaz güneyi düsünüyorduk zaten Oglananasi: Yaza kalmasin diyoruz. Beey ! Hadisene... Talipp: Efendim. Hanim hakli. Sebebi ziyaretimiz malum. KizEvy: Evet efendim. Malumumuzdur. Basimizin üstündedir. Hos geldiniz. Talipp: Evlatlarimiz net üzerinden tanismis, kaynasmislar. Bize de vazifemizi yapmak düsüyor. Allah'in emri Peygamber'in kavliyle Oglumuz çilginDamat'a kizimiz BirEvinBirKizi'ni istiyoruz. KizEvy: Evet beyefendi. Sizin de belirttiginiz gibi evlatlarimiz anlasmislar. Eh o zaman bizlere de hayirlisini dilemek düser. Oglananasi: Müsaitseniz eger gelecek ay aile içinde bir nisan yapalim diyoruz. Kaynana34: Bekleriz efendim. Biz nisan için gerekli hazirliklari yapariz. Istanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz agirlayabiliriz. Oglananasi: Yok. Zahmet vermeyelim. çok kalamayiz zaten. Dayimin oglu var. Bostanci'da oturuyorlar. Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Ask olsun. Akraba olacagiz sonuçta. Hem Bostanci çok uzak. Biz Avcilar'dayiz. Yollarda perisan olursunuz. Yerimiz müsait. Oglananasi: Insallah diyelim o zaman. Kaynana34: Insallah efendim. Kizim! Hadisene. BirEvinBirKizi: Tamam anneee! BirEvinBirKizi gönderiyor: KAHVE.GIF Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) çılginDamat gönderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artik. Tanistigimiza memnun oldum. KizEvy: Biz de memnun olduk efendim. Seref verdiniz. Talipp: O seref bize ait. Hosça kalin efendim. KizEvy: OK . Byeee! Talipp: Bye! Oglananasi: Bye.. Talipp konusmadan ayrildi Oglananasi konusmadan ayrildi Kaynana34: Bye BirEvinBirKizi: Bye Kaynana34 konusmadan ayrildi KizEvy konusmadan ayrildi çilginDamat: Bye... Sisst Burcu kiz? Gitme bir yere yaw :*) BirEvinBirKizi: Hepsi gitti mi? çilginDamat: Gittiler gittiler.Nasilsin askim? çok heyecanlandin mi? BirEvinBirKizi: Ay! ölüyorum zannettim :*( çilginDamat: Bak çok korkuyordun. Oldu iste askim. Oldu :*) |