ABANUŞ (GAZİANTEP) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Hafızoğlu Forum Mutfağı (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=94) +--- Konu: ABANUŞ (GAZİANTEP) (/showthread.php?tid=2941) |
ABANUŞ (GAZİANTEP) - S_MecnuN - 18-10-2006 ABANUŞ (GAZİANTEP) MALZEME: Patlıcan 4 adet Kuşbaşı et 200 gr. Sivri biber 2-3 adet Tereyağı 2 çorba kaşığı Domates 3 adet Sarmısak 3-4 diş YAPILIŞI: Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında RE: ABANUŞ (GAZİANTEP) - psychomax13 - 18-10-2006 ismi garipmiş yahu!!! saolasın.. ewe gidersem yaptırtacam bu werdiğin yemeklerden anama.. RE: ABANUŞ (GAZİANTEP) - S_MecnuN - 18-10-2006 ya harbiden benim gayet hoşuma gitti bu tarifler bende sizler seversiniz diye belki faydalı olur diye ekliyorum istemezseniz eklemem arkadaşlar laf olsun diye yazmam istemem |