Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği (/showthread.php?tid=3144) Sayfalar:
1
2
|
Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği Açma yaban çiçeğim açma yalnız kalırsın Kimsesiz başıboş sevdalanırsın Kokunu rüzgar çalar rengini yağmur Bilmeden güzelim kalakalırsın Sevme yaban çiçeğim sevme sonra solarsın Sesini kimse duymaz çaresizliğin Kokunu rüzgar çalar rengini yağmur Bilinmeden bu sevdan kalakalırsın Yarin eli yakın değil yalnız kalırsın Güzünü baharını karıştırırsın Kokunu rüzgar çalar rengini yağmur Bilinmeden kıymetin kalakalırsın Söz : Aydın Osmanoğlu Müzik : Türkay Altay RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Yıllarca Sinende Gezdirdin Beni Yıllarca sinende gezdirdin beni Helal et hakkını helal et ana Suçumu bağışla üzdüysem seni Helal et hakkını helal et ana Yalanmış anladım başka sevgiler En güzel sevgiler sendeymiş meğer Yüzünü görmeden ölürsem eğer Helal et hakkını helal et ana Gözleri ne tatlı bakıyor bana Sözleri ne tatlı ne yakın cana Bu yavrun her zaman muhtaçtır sana Helal et hakkını helal et ana Söz : Mehmet Erbulan Müzik : Yıldıray Çınar RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Güzele Bak Güzele Güzele bak güzele Gelir bizden söz ala Benim bir esmerim var Değişmem yüz güzele Bahça barımdan oldum Ayva narımdan oldum Gece uykusu bilmem Gündüz karımdan oldum Bahçada barım sene Ayvayım narım sene Gam çekme nazlı güzel Ölüncek yarım sene Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Ah Tren Kara Tren Ah tren kara tren Odur yari götüren Gitti yarim gelmedi Budur beni bitiren Kumralım güzelim yandım vallah Seversen mektup yolla Ay doğar ayan beyan Yoluna girdim yayan Gül yüzlüm yeşil gözlüm Yanına geldim uyan Kumralım güzelim yandım vallah Seversen mektup yolla Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Gönül Gurbet Ele Varma Gönül gurbet ele varma Ya gelinir ya gelinmez Her güzele meyil verme Ya sevilir ya sevilmez Gel ey gel ey gel Her güzele meyil verme Ya sevilir ya sevilmez Gel güllüm gel Gel tellim gel Gel nazlım gel Gel ey gel ey gel Has bahçanın gül ağacı Kimi tatlı kimi acı Benim gönlümün ilacı Ya bulunur ya bulunmaz Gel ey gel ey gel Benim derdimin ilacı Ya bulunur ya bulunmaz Gel güllüm gel Gel tellim gel Gel nazlım gel Gel ey gel ey gel Deryalarda yüzer bahri Doldur ver içeyim zehri Zalım gurbet elin kahrı Ya çekilir ya çekilmez Gel ey gel ey gel Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Emirim Emirim suya gider desti doldurur of Destinin gulpuna emirim bülbülde kondurur Emirimin yan bakışı beyler öldürür of Emirim emirim ben yine gelirim Akan çaylar gibi harlar gelirim Emirimin evleri taştan değil mi of Salıver emirim gençlik değil mi Cebine koyduğum harçlık değil mi Emirim emirim ben yine gelirim Akan çaylar gibi harlar gelirim Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Ana Beni Eversene Ala keçim çift doğurdu Bol eti sütü yoğurdu Gönlüme hülyalar doldu Ana beni eversene Ah ana eversene Bakır kaplar kalaylansın Şu odada bir mum yansın Uyuyan bahtım uyansın Ana beni eversene Ah ana beni eversene Şükür bizden geçti darlık Gelin almak bahtiyarlık Olmaz olsun şu bekarlık Ana beni eversene Ah ana eversene Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Sen Gelmez Oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlaramı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim amma Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yeremi yemin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim amma Sen gelmez oldun Söz : Medina Gülgün Müzik : Alekber Tagayev RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Yayla Yollarında Yürüyüp Gelir Yayla yollarında yürüyüp gelir Allı şalvarını sürüyüp gelir Ben varmam oralıya oralı buralıya Allah nasip eylesin davullu zurnalıya Yayla yollarında biten naneler İnce belli kız doğurmuş anneler Ben varmam inekliye yoğurdu sinekliye Allah nasip eylesin omuzu tüfekliye Yayla yollarında menevşe açmış Sevdiğin o güzel ellere kaçmış Ünledim Ayşe diye odayı döşe diye Ünledim Fatma diye kaşların çatma diye Ünledim Gülsüm diye yanıma gelsin diye Söz – Müzik : Anonim RE: Orhan Hakalmaz - Yaban Çiçeği - S_MecnuN - 01-11-2006 Orhan Hakalmaz - Sarı Yaylamda Seni Yaylayamadım Sarı yaylamda seni yaylayamadım ala bahar kar iken Yavru palazımıda avlayamadım tor iken Sende bu güzellik bende bu gençlik var iken of Alırım ahımıda koymam yar sende sürmelim Göçer yörüklerde her goyaklar yurt olur Nazlım göçmüşte yüreğime dert olur Bu ayrılıkta senin ile dört olur of Alırım ahımıda koymam yar sende sürmelim Söz – Müzik : Anonim |