Kar ayaza kesiyor içim üşür - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Kar ayaza kesiyor içim üşür (/showthread.php?tid=3148) |
Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 Zara - Başım da Altın Tacım Şarkı Sözü Başımda altın tacım Hem susuzum hem açım Yarimi bana verin Gerisi anam bacım Gidiyorum evinizden gülüm Kurtulam dilinizden Yeşil baş ördek olsam Su içmem gölünüzden RE: Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 Zara - Bu Gece Şarkı Sözü Bilmem hayal miydi yoksa düş müydü Gönül arzusunu buldu bu gece Yalın kılıç mıydı bir ateş miydi İçerim köz ile doldu bu gece Bilemedim gece ile gündüzü Seçemedim güneş ile yıldızı Mestane gözleri mest etti beni Aklımı başımdan aldı bu gece Vardım huzuruna gördüm yüzünü Haydar semahını döndüm bu gece Kurak toprak idim gül bahçesinde Çağladım aktım sel oldum bu gece RE: Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 Zara - Beyaz Giyme Toz olur Şarkı Sözü Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Beyaz giyme Tanirlar, Seni Yolcu sanirlar. Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Alcak Ceviz dallari, Siva beyaz kollari. Yar nereden geleyim, hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Yar nerden geleyim, hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel RE: Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 Zara - Gele Gele Geldik Şarkı Sözü Gele gele geldik Bir kara taşa yazılanlar gelir Sağ olan başa emman efendim Bizi hasret koyan kavim kardaşa Bir ayrılık bir yoksulluk Bir ölüm emman efendim Nice sultanları tahttan indirir Nicesinin gül benzini soldurur emman efendim Niceleri dönmez yola gönderir Bir ayrılık bir yoksulluk Bir ölüm emman efendim RE: Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 Zara - Bulut Gelir Şarkı Sözü Bulut gelir seher ile Çiçek açar bahar ile Herkes sarılmış yar ile Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır Bulut gelir pare pare Dördü aktır dördür kare Sen açtın sineme yare (gönlüme) yare Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır Bulut gelir duman olur Dağı taşı dolandırır Ahım tutar süründürür RE: Kar ayaza kesiyor içim üşür - S_MecnuN - 01-11-2006 - Zara - Tin Tin Şarkı Sözü İğdeler göverdi mi Aman dalları bel verdi mi Bekledim kuşluk vakti Aman söz verdi de gelmedi Tin tin gelir pırnar başına Şşşt kız bakma emmim oğluna İğdenin dallarına Aman ben yandım boylarına Yatsam da hiç kalkmasam Aman o yarin kollarına Tin tin gelir pırnar başına Şşşt kız bakma emmim oğluna |