Ümit Besen - Tahta Masa - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Ümit Besen - Tahta Masa (/showthread.php?tid=3149) |
Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Tahta Masa Şarkı Sözü gidince anladım aşkın yalanmış bu yalan kalbimi yaktı sevgilim bir tahta masada adımız kalmış görünce gözyaşım aktı sevgilim katlanırdım bilki enderin yasa kolunda yabancı biri olmasa ayağı kırılmış o tahta masa senden çok vefalı çıktı sevgilim o masa özlemle hep bizi arar üstünde binlerce anılar saklar sensiz gidemedim geçti haftalar masamız şimdi boş kaldı sevgilim RE: Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Diyemedim Şarkı Sözü ZEHROLDU İÇİMDE BİR BİR UMUTLAR YAŞADIM MI BELEMEDİM HERKEZ SORDU SENİ BANA BİZ AYRILDIK DİYEMEDİM DİYEMEDİM DİYEMEDİM BİZ AYRILDIK DİYEMEDİM ÜMİTLE BAŞLADI SENLE AŞKIMIZ NEDEN AYRILDIK BİLEMEDİM SENDEN AYRI ŞU DÜNYADA NE YAPTIMSA GÜLEMEDİM DİYEMEDİM DİYEMEDİM BİZ AYRILDIK DİYEMEDİM HERKES SORDU SENİ BANA BİZ AYRILDIK DİYEMEDİM RE: Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Sadece bir Şarkı Oldu Aşkımız Şarkı Sözü Sevip de sevilen bütün kalplere Sadece bir şarkı oldu aşkımız Bizi tanımayan bilmeyenlere Müzikli bir masal oldu aşkımız Ayrılık gelmedi hiç aklımıza Buymuş talihimiz buymuş yazımız Her gece dinlerim gider gücüme Sadece bir şarkı oldu aşkımız Her yerde söylenen sevgiyle dinlenen Hüzünlü bir şarkı oldu akımız Sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan Müzikli bir masal oldu aşkımız Hani aşkımızın bedeli nerde Buluşamaz olduk bir gün bir yerde Ellerin elime deydiği yerde Müzikli bir masal oldu aşkımız Ayrılık gelmedi hiç aklımıza Nasılda mutluyduk biz dünyamızdan Kalmadı sevgiye inancımızda Sadece bir şarkı oldu aşkımız Her yerde söylenen sevgiyle dinlenen Hüzünlü bir şarkı oldu akımız Sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan Müzikli bir masal oldu aşkımız RE: Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Nikah Masası Şarkı Sözü Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek isterdim Beyazlar içinde seni öylece Garibin biriysem sevemezmiyim Aşkla karın doymaz diyen benmiyim Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip Sana bir buket gül veremez miyim Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce RE: Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Abi Deme Bana Şarkı Sözü Görür görmez sevdim seni Buldum dedim ben bendimi Bembeyaz bir gelinlikle Hayal edip durdum seni Utandım söyleyemedim Sevgimi hergün gizledim Bir gün anlatmak istedim Abi deyince vazgeçtim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk Sen aşkımsın sen sevdiğim Hayl ettiğimtek eşim Beni abin gibi sevdin Keşke seni görmeseydim Olamazsın sen kardeşim Olamam ben seniN abin Bana sevgilim de artık Seviyorum seni zalim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi oldu RE: Ümit Besen - Tahta Masa - S_MecnuN - 01-11-2006 Ümit Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor Şarkı Sözü Alıştım sana bir tanem Alıştım her gün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım bir tanem alıştım sana Alıştım sana bir tanem Yokluğuna dayanamam İnan sensiz kaderimle Tek başıma savaşamam Ben seninle varolmuşum Benim seninle bir sarhoşum Sen yanımda olmayınca Gayesizim bomboşum Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım bir tanem alıştım sana |