Hatice - Azrail - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Hatice - Azrail (/showthread.php?tid=3156) |
Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Azrail Şarkı Sözü ben sevmeye doyamadım seni senden alamadım azrailden çalamadım bunun suçu kimde söyle yar ben sevmeye doyamadım seni senden alamadım çok sevdim yaşatamadım bunun suçu söyle kimde yar seni sevdim canımı verdim gözlerinden vazgeçmedim seni sevdim öyle sevdim yokluğuna alışamam yar beni benden çalan sensin yüreğimi yakan sensin gecenin buz ayazında koynuma aldığım sensin yar bana sensiz bu cananım dinmez acım kanar yaram unutamam seni bir an buna çare söyle kimde yar bana gülüm canım derdin gül yüzümden hep öperdin kimselere veremezdin yine verme dayanamam yar RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Bitanesi Şarkı Sözü Gül kokar yanagin, Bal tutar dudagin, Sen benimsin askim, Gercegimsin! Ellerin ellerin, al senin yuregim, ah benim bebegim, sevabimsin! gul... gulemiyorum, sevemiyorum sensiz bitanesi! al, yuregimi al, kulumu savur sensiz yasamiyorum! SENSIZ YASAMIYORUM! Kim bakar yuzune, kim tutar elini, kim oksar tenini, ah bitanem benim gibi! RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Çat Şarkı Sözü Sen ne sandın kendini çekermiyim zannettin Sen bi hızla giderken ben biletini kestim Sen ne sandın kendini çekermiyim zannettin Sen bi hızla giderken ben biletini kestim Şimdi yan tutuş sönene kadar İçkileri sırala sarhoş olana kadar Ağlayana süt veririler tabiri caiz Ama ben de o da yok herişeyim aciz inanki aciz Kapına da gelip yatmayacam Yatağıda yorganıda açmayacam Koluma da takacam bak birini Sen hasetinden çatlayacan RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Doyamıyorum Şarkı Sözü Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Bir anda karşımda buldum seni Kapıyı çalandım sense açan Canımın içine taşıdım seni Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Biranda karşımda buldum seni Kapıyı çalandım sense açan İçimin içine kazıdım seni.... Doyamıyorum bakmaya doyamıyorum Kıyamıyorum sevmeye kıyamıyorum Canımın içi,bir tanem,bebegim derdin Duyamıyorum o sözleri çok arıyorum RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Doyamıyorum Şarkı Sözü Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Bir anda karşımda buldum seni Kapıyı çalandım sense açan Canımın içine taşıdım seni Öyle çok diledim seni ALLAH'tan Biranda karşımda buldum seni Kapıyı çalandım sense açan İçimin içine kazıdım seni.... Doyamıyorum bakmaya doyamıyorum Kıyamıyorum sevmeye kıyamıyorum Canımın içi,bir tanem,bebegim derdin Duyamıyorum o sözleri çok arıyorum RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Hani Gitmeyecektin Şarkı Sözü bitti buraya kadarmi bu gönül seni aramazmi yatagim buzgibi askim ellerim seni aramazmi ellerim bitti buraya kadarmi bu gönül seni aramazmi yatagim buz gibi askim ellerim seni aramazmi ellerim 2x hani gitmeyecektin hani hep sevecektin yüregim buna nas il nasil nasil dayansin hani bitmeyecekti hani hep sürecekti bu gönül onu nasil nasil nasil yok saysin simdi yarali bak bu yüregim sevmedi sevemedi bu kalbim aglasa yansada yüregim bir ömür seni bekleyecegim bir ömür hani gitmeyecektin hani hep sevecektin yüregim buna nasil nasil nasil dayansin hani bitmeyeckti hani hep sürecekti bu gönül onu nasil nasil nasil yok saysin hani gitmeyecektin hani hep sevecektin yüregim buna nasil nasil nasil dayansin hani bitmeyecekti hani hep sürecekti bu gönül onu nasil nasil yok saysin RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Şeker Oğlan Şarkı Sözü Bacada yatan oğlan, gömleği keten oğlan x 2 Anasına darılmış, damda yatan oğlan [Nakarat] {Aman şeker oğlan} Aman şeker oğlan, yandım bekar oğlan Anasına darılmış, damda yatan oğlan Aman şeker oğlan, yandım bekar oğlan Anasına darılmış, damda yat sen oğlan Bacada gezen oğlan, gömleği keten oğlan x 2 Ah gece gelme gündüz gel, horozdan korkan oğlan [Nakarat] Bacaya serdim kilim gel otur benim gülüm x 2 Ne dedimde darıldın, tutulsun ağzım dilim Aman şeker oğlan, yandım bekar oğlan Anasına darılmış, damda yatan oğlan x 2 {Aman şeker oğlan} yandım bekar oğlan Aman şeker oğlan, yandım bekar oğlan Anasına darılmış, damda yatan oğlan x 2 {Aman şeker oğlan} RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Bilseydim Şarkı Sözü Günahsa günah olsun Ben onu seviyorum Evliymiş ama mutlu o Ben ona tapıyorum Onsuz olamıyorum Bilseydim özler miydim seni Bilseydim sevmezdim inan seni Bilseydim kaçırırım gözlerimi Unutmak için seni Yalvardım ayrılman için benden Kaçtıkça sen aldın beni benden Ah vefasız uzak dur Yüregimden aglamaktayım RE: Hatice - Azrail - S_MecnuN - 01-11-2006 Hatice - Canımın Ötesi Şarkı Sözü Eger birgün sende Benim seni sevdigim Kadar seversen birini O zaman anlarsın topraga girip Boyun bükmeyi Eriyen bu yüregi.. Canımın ötesindeki canım Kalbimi alıp vermedin geri Beni ben yapan senin tenin Sensiz kaldı şimdi... Yokum artık ne kadar İstesemde seninle bu Nefeste bu bedende Sesini duyamam çagırsanda Karanlıgın içinde Canımın ötesindeki canım Kalbimi alıp vermedin geri Beni ben yapan senin tenin Sensiz kaldı şimdi... |