Gel Beraber Ağlayalım - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Gel Beraber Ağlayalım (/showthread.php?tid=316) |
Gel Beraber Ağlayalım - Aysema Sultan - 17-05-2006 Gel Beraber Ağlayalım Gel beraber ağlayalım sabah olmadan Damla damla bir zehir karışsın kanımıza İnsanları affedelim, yaşamayı sevelim Sonra insan yaratıldığımıza zavallılığımıza Gel beraber ağlayalım Hatırla tekrarı, bir ömre bedel dakikaları Gerçek olmayan hayallerimizi düşün Biz de bir yerde insanız neyleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım O ayrılığın kederin hüküm sürdüğü O zamanın ilerlemediği gecelerde Söyle kime yalvaralım, kimi bekleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım Ne aradık, ne bulduk bu yeryüzünde İnan sevdiğim bizi aldattılar Sonunda yapayalnız kaldık neyleyim Gel, dünya duruncaya kadar, ölünceye kadar Gel beraber ağlayalım Bomboş... - Aysema Sultan - 01-08-2006 Bombos, buz gibi soguk duvarlar Usuyen yuregim,aglayan gozlerim Delirdim delireceyim, derdimden olecegim Yalnizligimla basbasayim, gidisine aglamaktayim Son resminide dun gece yaktim Seni yakmak, yirtip atmak bile yetmiyor Unutturmuyor seni bana hayalin Gozlerim, gozlerim aglamakta Ve sen hala ilk gunki gibi bagrimda yanmaktasin Yuregimi acitiyor sevdan, hayallerimi yikiyor Sevdama kursun sikiyor, ne gelir elden Bu can seni delicesine seviyor Bekliyor geri donmeni, cok ozluyorum seni ve senli gunleri Gezdigim yollar, mutlu oldugumuz gunler, sana verdigim guller Hepsi seni bana soruyor Susuyorum, sana degil kaderime kusuyorum Hic unutmuyorum seni, ve birde veda etmeden ansizin gidisini Her gece, her nefeste, bin kez oluyorum Paramparca oluyorum haberin varmi? Gittigin yerde mutlumusun? Ben gibi sevenin, askinan delirenin varmi? Zoruma giden beni terk etmen degildi Bana zor gelen beni hic sevmeyisindi Kizgin degilim sana , nede kirgin Isyanim bu hayat'a,kara yazima Bakma sen boyle suskun durduguma Icimde daglar yikilmakta, yuregim yanmakta Beni boylesine aglattin ya Sende ben gibi kana kana agla agla agla!!! Icimde ne sevgi, nede guzel bir yurek kaldi Goturdun yaninda, kalmadi bende guzellikler Islenen buyuk hatalar ve buyuk gunahlar Silinebilirmi alinyazindan?.... RE: Gel Beraber Ağlayalım - Aysema Sultan - 01-08-2006 Kuru dalda bir gonca gul dogdum, cosarim
Sevginle doyar, guzelligimle kokarim Uzanan ele dikenimi batiririm Koparildigimda acilarla solarim Benimde bir kalbim var, icinde can yasar Damarlarimda daima sevgiler caglar Onu goren kalplerin gozunden yas damlar Sevdasina kapilanlar omrunce yanar En guzel aski koyup, benimle yollanir Sevginin alevi yapragimda saklanir Icindeki yanginlar gorunur, koklanir Kalp vazosuna konur, onunla yasanir Kirmizisi canbelamin kalbinde olur Alevi gun gectikçe cok yakar, kavurur Yagan sevgi damlasi uzerinde durur Kuraklik bana, can yerimden hancer vurur Ben gunes dogdugunda, guler, sevinirim Battiginda, yapragim da duser kuserim Bulbulun kalbindeki sevgi tek servetim Kalemlerin yanik sevdasina hasretim !............. Gel desen gelirdim - Aysema Sultan - 01-08-2006 gel” desen gelirdim gittiğin uzakta bendim dağ gibi bir ihanetten düştüm bu kendime son gelişim ölümbaz öpüşler kusuyorum ceplerime kendimi suçüstü yakalıyorum ve kentsizliğimin isimsizliğini Araz’a uyak düşüyorum gözlerime senden düşler sürüyorum ıslak bileklerim kan bayramına yatıyor bana en büyük tehdit yine ben oluyorum sonra bir durağa yaslanıyorum sonra bir kente ve sen gidiyorsun ben kanıyorum diyorlar ki “kendini dinleme hiçbir şey söylemiyorsun” oysa “gel” desen gelirdim biliyorsun yorgun Haliç’e biraz inat biraz ihanet bırakıyorum ellerinden bir tedirginliği bir tehdidi avuçluyorum aklıma düşüyorsun düşüyorum düşünce üşüyorum azgın hüzünlerle körlüğüme göçüyorum ayrılığın saati kaç geçiyor bilmiyorum yalanlarımla bir hiçlikteyim beni içinden kaç ! bu kentte her yağmur kendini ağlar aklıma düşsen yalnızlık oluyorum ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir nerde, kimi üşüyorsun? artık kendini yakan bir ateşim kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz şimdi boş duraklarda yaslanıyorum boş kentlere oysa “gel” desen gelecektim gündüşlerime dönüşlerimde bakışın içiyor beni gözlerimden gövdemi düşürüyorum güz yavrusu duraklara uzaklığına uzanıyorum sevdiğin sonbahar geçiyor üstümden ama artık hiçbir göğü içmiyorsun dudaklarımdan yıkılıyorum şarkılara “kimseler biliyor” yalnızlık dostumdu şimdi korkum oluyor oysa “gel” desen gelecektim artık her şey kımıltısız bir geceye dönüşüyor güzartığı saçlarımda oynaşan sensizlik gözkarana yenik düşüyor en korkak yanlarımdan kendimi yitirdikçe sana gidiyorum göbek çukurumda sobelere karanlık uyutuyorum düş satıcısı, ispiyoncu bir ihtiyarın insafına kalıyorum uysal yalnızlıklar satın alıyorum gülüşümle ödeyerek ve içimde yalancı bir katil taşıyorum yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma cüzzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben kirli sözlerimi temize çekme oysa “gel“ desen gelecektim gözlerim ihanete ihbar taşıyor kuşkulu bir cinayete fısıldıyor kaşlarına sözü namluna sürmelisin şimdi en yaralı yanımdan vurmalısın beni çünkü uçmak düşmeyi göze almaktır avlunda bıraktığım az kullanılmış intiharları deniyorum ne vakit nikotinli ellerinden yola çıksam susuşuna kan döküyor gözlerim sen gözüne çiğ kaçtı sanıyorsun oysa bilmelisin Araz’ım kimsenin içi görünmez ve hiç bulamadıklarını asla yitiremezsin bak şimdi aramızda sessiz kalıyor söylenecek bütün sözler her sabah akşam oluyorsun alnından ellerine damlıyorsun yüzündeki yağmurla iniyorsun kent’e içine dert oluyorsun kentin dışına yağmur yüreğinde dağılıyor kristal şehirler duvarların kan öksürüyor ve sen başkalarının gözlerini yüzümde aramamayı öğreniyorsun beni bir durağa yaslıyorsun beni bir kent’e gidiyorsun oysa “gel” desen gelecektim susmak en inatçısı olmaktır yalnızlığın en susmak ta neydi öyle sen en dinlerken biliyorum Araz’ım insan kendini bulmamalı, hep aramalı gittiğin yerden başlıyorum öyleyse gece cinnetlerimi de alıp yanıma denize bakmayı bilmeyenler bir gün mutlaka boğulur işte bundandır gözlerinden kaçışlarım siz hiç yar saçının bir telinden kendinize gurbet yaptınız mı ? ben şimdi gurbetim içimde taşıyorum heba olsa da senlerce yılım oysa “gel” desen gelecektim ömrümden düşürdüğüm sol anahtarlarına takılıyorum hep ve hayat yüklü kamyonlar geçiyor üstümden şairler ölüdür derler (inanmıyorum) ! en karanlık ceketimi giyiyordum ışığa kördüm çünkü şimdi ise güneşe ilerliyorum dirilmek için kimliği paslanıyor eski bir anarşistin gecenin kör gözünden utanıyorum hadi bana en militan kelimelerle saldır batır içime cümlelerini beyhude bir dehşet bırak bana hakediyorum gizlilikten ölmek üzere olan bir akrep sızıyor içime can kaybından ölüyorum cenazemde namaz kılacağım zan altındayım yalanıma inanıyorum yorgun söylentiler kanıyor solgun yaralarımdan kırılır mı bilmem hüznümde taşıdığım kin kinim kendime susuşum sana küsüşüm tüm dünyaya üstü kalsın ihanetimin “gel” desen gelecektim yine bir tren geçiyor içimden sen kesiliyorum gülüşümün karşılığı saçların bir rüzgarın öyküsünü taşıyor görmüyorum, söylemiyorsun, kırılıyorum hiçliğimin etleri yolunuyor şizofrenik bir gecede sana bir öykü çıkarıyorum ağzımdan süsle beni ey aşk! geçtiğin yerleri öpüyorum yarısı yanık bir aşkın küllerini taşıyorum dişlerindeki nikotin tadı terkimde sirenler ve ateş hatları içip sesini peydahlıyorum kendimden ve kentimden ıslak ceplerimi buluyorum el yordamıyla ve bir asansör kapısı önünde aslında yüzüme tükürüyorsun da ihanetimi ben habersiz gülümsüyorum yasadışıyım tutukla beni gözlerimden kalemim bitti, yitirdi şiirini şuur öldü kanımdaki mürekkep balığı solumdaki sis’e intihar etti intiharlar bir aşkı kaça katlayabilirdi ki ezik bir yürek yaşamak için geç bir zaman ölmek için ise erken çok davullu bir senfoni sürçüyor dikiş tutmaz ayrılığımda kirpiğinden yapılma bir darağacına geceyi asıyorum yoksun bu yağmurlar ıslatmıyor beni bir durağa yaslanıyorum sensiz gidişinin en sessiz harfinden yırtılıyorum “gel” desen gelecektim oysa kulaklarımdan bordo denizler dökülüyor şimdi herkes biraz sen, biraz acı göğsümde bir vagon gizli sözler batıyor fırtınalar çıkıyor üstüme şakağımda intihar acemisi bir şairin delilik provaları arkandan uluyan kapılardan söküyorum kokunu yokluğunu kokluyorum yokluğunu yokluyorum çöz gözlerimi senden hadi! ücranda yak bakışımı gözlerine bekçi sevdam dünden ve senden kalmayım içine her düşen kendi keşfi sanıyor seni oysa sen melekleri bile kıskandıracak kadar kendinsin ve kendini acıtmak istiyorsun ama güller kendine batamaz bilmiyor musun ? 'gel' mi diyorsun ?... herkes kendi gördüğüne bakar peki hayatın rüzgârında kime yelkeniz ? kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu hadi ! en kanadığımız yerden susalım 'gel' desen gelirdim 'git' dedin ve gittin Aşka... Rüzgâra... Ayrılığa... Zamana... RE: Gel Beraber Ağlayalım - Aysema Sultan - 07-08-2006 Duydun mu birtanem yüreğimin sesini, Gördün mü gözlerimdeki parıltıyı, Hissettin mi bedenimdeki sıcaklığı, Anladın mı sana bakarken Ne kadar suskun da olsam Sana anlatmak isteyip de anlatamadıklarımı Gördün mü gözlerimdeki o parıltı sadece bir parıltı değil Sana olan sevgimin parlaklığı RE: Gel Beraber Ağlayalım - Bozuk_54 - 27-08-2006 paylaşım güzeldi hepsini okumadım ama RE: Gel Beraber Ağlayalım - ruhdadans - 15-09-2006 Ne aradık, ne bulduk bu yeryüzünde İnan sevdiğim bizi aldattılar Sonunda yapayalnız kaldık neyleyim Gel, dünya duruncaya kadar, ölünceye kadar Gel beraber ağlayalım ............. AGLAMAKLA GELSEYDI GIDENLER OLURDU GONLUM SAHILDEKI KUMLAR GIBI OLSUN YINEDE DOLMASA HAYAT KUYUM AGLAYALIM AGLAYALIM AGLAYALIM GIDEN NAMERTSE GELEN DOSTTUR ELBET DEGMESE DE GOZ YASLARIMIZ DEGEN BIRI CIKAR ELBET YAZIK OLMUS O GOZLERDEN DOSTA AKAN YASLARA........ |