AYRILIK - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: AYRILIK (/showthread.php?tid=3202) Sayfalar:
1
2
|
AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Hikayesi Bu garip de sevmişti bir gün kendi halince Sevdalar da bitermiş demek günü gelince Zaten tarihte böyle sevenler hiç gülmemiş Hiç kimse yar beline sarılarak ölmemiş Mecnun Leyla'yı sevip çöllere düşmüş amma Yine kavuşmamışlar sonuç hüsran muamma Arzu ile Kamber'in sevdası da dillerde Aslı'dan ayrı yanmış Kerem gurbet ellerde Ferhat ile Şirin'i sormayın biçareler Sevipte kavuşan var mı hiç hani nerdeler Demek aşk acısı böyle kolay değilmiş Bir güzelin önünde ne sultanlar eğilmiş Her sevdanın sonunda mutlaka ayrılık var Seven göz yaşlarıyla geziyor diyar diyar Bu özlemin içinde erişmek zor vuslata İnsan bazen diyor ki neden geldik hayata Bizim sevdamıza da ayrılık geldi gülüm Keşke ayrılmasaydık ölüm benim kabulüm Senden başka sevemez bu gönül sevdi seni Senden bir tek ricam var sen de unutma beni RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Nikahı Seni bilmem ama ben kararlıyım Şu garip sevdadan cayalım gitsin Bu aşkta senden çok ben zararlıyım Bir kumar oynadık diyelim gitsin İçimde bir his var benden pes diyor Olmayan duadan ümit kes diyor Madem ki bahtımız böyle istiyor Kaderin emrine uyalım gitsin Seninle burcumuz tutsaydı keşke Aslanlar bir başka yengeç bir başka Yarını olmayan hayırsız aşka Ayrılık nikahı kıyalım gitsin Farzet ki bir rüya gördük ikimiz Gerçekte bu hissi tanımadık biz Böyle bir masalı yaşamadık biz Bir varmış bir yokmuş sayalım gitsin Marifet feleğin elinden çıkmış Dünyada başka bir terzisi yokmuş Keremi Aslıyı narına yakmış Ateşten gömleği giyelim gitsin Tiryaki gönlümde olmasın kuşkun Tek sana müptela tek sana düşkün Ardından bir ağıt yakalım aşkın Adını elveda koyalım gitsin RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Saati Kalbim gidişine ağlıyor, Gözlerim ardına takılıp attığın adımlarla birlikte benden uzaklaşıyor, Kendimi odaya kapatıyorum kaderine razı olmuş bir mahkum gibi, Duvarlar üzerime doğru geliyor sanki, Yine gece, beynimde geçmişin silinmeyen izleri, Şehre karanlık çöküyor, bedenime yalnızlık, İçimde büyüttüğüm o çocuksu sevgi gitgide yaşlanıyor ve eski heyecanını kaybediyor, Önceleri beni mutlu etmeye yeten küçücük şeyler artık tat vermemeye başlıyor... RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 AYRILIK SEVDAYA DAHIL Acilmis sarmasik gulleri kokulariyla baygin En gorkemli saatinde yildiz alacasinin Gizli bir yilan gibi yuvarlanmis icimde kader Uzak bir telefonda aglayan yagmurlu genc kadin Ruzgar uzak karanliklara surmus yildizlari Mor kivilcimlar geciyor daginik yalnizligimdan Onu cok ariyorum onu cok ariyorum Heryerimde vucudumun agir yanik sizilari Bir yerlere yildirim dusuyorum Ayriligimizi hisettigim an demirler eriyor hirsimdan Ay isigina batmis karabiber agaclari gumus tozu Gecenin irmaginda yuzuyor zambaklar yaseminler unutulmus Tedirgin gulumser Cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanlar hala sevgili Hic bir ani tek basina yasayamazlar Her an otekisiyle birlikte hersey onunla ilgili Telasli karanlikta yumusak yarasalar Gittikce genisliyen yakilmis ot kokusu Yildizlar inanilmiyacak bir irilikte Yansimalar tutmus butun sahili Cunku ayrilmanin da vahsi bir tadi var Oyle vahsi bir tad ki dayanilir gibi degil Cunku ayriliklar da sevdaya dahil Cunku ayrilanlar hala sevgili Yanlizlik hizla alcalan bulutlar karanlik bir agirlik Hava agir toprak agir yaprak agir Su tozlari yagiyor ustumuze Ozgurlugumuz yoksa yalnizligimiz midir Eflatuna calar puslu lacivert bir sis kusatti ormani Karanlik coktu denize Yanlizlik cakmak tasi gibi sert elmas gibi keskin Ne yanina donsen bir yerin kesilir fena kan kaybedersin Kapini bir calan olmadi mi hele elini bir tutan Bilekleri bembeyaz kugu boynu parmaklari uzun ve ince Simsicak bakislari suc ortagi kacamak gulusleri gizlice Yalnizlarin en buyuk sorunu tek basina ozgurluk ne ise yarayacak Bir turlu cozemedikleri bu olu bir gezegenin soguk tenhaligina Benzemesin diye ozgurluk mutlaka paylasilacak suc ortagi bir sevgiliyle Sanmistik ki ikimiz yeryuzunde ancak birbirimiz icin variz Ikimiz sanmistik ki tek kisilik bir yalnizliga bile rahatca sigariz Hic yanilmamisiz her an dusup dusup kristal bir bardak gibi Tuz parca kirilsak da hala icimizde o yanardag agzi Hala kipkizil gulumseyen sanki atesten bir tebessum zehir zemberek RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Şiiri Her satırı Mendireğe dizili karabataklara benzeyen Bir mektup bırakarak Balıkçı koynundan Sisler içinde uzaklaşan kayık gibi Bir sabah usulca ayrıldın Koynumdan Bütün yolcularını Boğaz köprüsünün çaldığı Araba vapurunun Boş seferleri Gibi yanlızca rüzgâr Gezinir sensiz Yüreğimde Durgun bir sudur aslında deniz Ki çocukların acemi oltalarını denedikleri Kuytu bir iskelenin Tahtaları altına kazıdığım Ayrılık şiirini okudukça Dalgalanır... RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Treni birazdan bir tren kalkacak bu istasyondan büyük umutlarımı alıp götürecek uzaklara ne gülüşlerim kalacak nede sevinçlerim zaten hep yarım yaşadım hep bir şeylerden yoksun sen de gittikten sonra ben diye bir şey kalmayacak dur son bir defa doya doya seyredeyim seni şöyle sıkıca sarılayım hissedeyim seni bu son görüşmemiz olacakbiliyorum seni alıp uzaklara götürecek buna ayrılık diyorlar sen de gittikten sonra ben diye bir şey kalmayacak saçların ne kadar güzelmiş farketmemişim zaten sende neleri farkettim ki gideceğini bile kara tren geldikten sonra anladım hata sende değil bende biliyorum ama sen de gittikten sonra ben diye bir şey kalmayacak RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Türküsü Yokluğun başladığı yerde yanar, Yandıkça yakar ayrılık türküsü. Her an her yerde seni arar, Andıkça başlar ayrılık türküsü. Sazları inletir derinden derinden, Bir sızı kabarır yüreğinden, Hiçbir şey gelmez elinden, Dinledikçe ağlatır ayrılık türküsü. İnim inim inlesen de aldırmaz, Bir yıkılırsın ki ayağa kaldırmaz, Kendisinden başka türkü çaldırmaz, Çaldıkça çalar ayrılık türküsü. Ne tesadüf ne de kader, Söylersin elbet bu günler de biter, Her günün dünden daha beter, Olduça dinlersin ayrılık türküsü. Mırıldanır dilin sözlerini, Titretir ayrılık dizlerini, Uzaklara yollar gözlerini, Onu aratır ayrılık türküsü. Herşeyde bir hayır varsa eğer, Şer olsa bile insanoğlu güler, Nerede şimdi geçen günler, Gelmeyen hasrettir ayrılık türküsü. Off! Çektikçe vuslatı ararsın, Bir su gibi içtikçe kanarsın, Ben gibi sevdikçe yanarsın, Bir de dinlersen ayrılık türküsü. RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Vakti İşte gidiyorsun gurbet yolcusu kardeşim, Bu saatleri bilirim,bu saatler ayrılık vakti. Sen benim ecelim olurdun şimdi batan güneşim, Ne olur üzülme vakit ayrılık vakti. Kimbilir belki yine karşılaşırız, O günleri yad eder selamla kucaklaşırız, Belkide mahşerde kavuşuruz, Sakın üzülme vakit ayrılık vakti. Arkadaşın olarak tek dileğim, Bu çilekeş RAFET'i unutma derim, Güzel bir gelecekle veda ederim, Sakın bakma geriye,vakit ayrılık vakti. RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Ve Sevgi Devam Ediyor Demek bu kadar sevdin, Bilmiyordum. Demek çok ciddiydik, Anlamıyorum... Demek bu kadar çabuk vazgeçebiliyor insan sevdiğinden. Peki geçirdiğimiz günler n'olacak? Sanma ki hemen unutulacak Bu yara bir sende, Bir bende kalacak.. Aşk yarası sevgilim, Bizi de vurdu vuracak... Olmaz bundan sonra zaten, Yeniden veya en baştan, Sıfıra vuramayız hayatı... Sen vursan bile, Ben vuramam. Ben vursam bile,sen vuramazsın... Çünkü ikimizde sevgilim, Hiç ortak karar alamadık.. Neyse, Bir kabustan uyanmış gibiyim Ve ben bir daha uyumamaya yemin ettim sevgili Seni kendimden, Seni canımdan çok seviyorum, Unutma beni... RE: AYRILIK - S_MecnuN - 03-11-2006 Ayrılık Yakışır Artık daha bir anlamsız geliyor sözlerin kulağıma Kaybedilen her neyse bıraktım dokunmadan hatırana Canımı yakıp yakmadığı tartışılır Ama daha bir anlar oldum Hak etmeyene en çok ayrılık yakışır. |