gittin - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: gittin (/showthread.php?tid=3452) |
gittin - S_MecnuN - 12-11-2006 gittin... arkanda bıraktıklarına bakmadan gittin gittin... sevgimin tek zerresini bile almadan gittin... ömrümün son demlerinde bırakkırcasına gittin... sevgiyi kırmaktan korkarkarcasına gittin... karanlık bir gölgenin peşinden gittin... umutsuz yolculuklara çıkarcasına gittin... gittin ama gitmenin yanlış olduğunu bilmeden, arkanda beni bırakıp gittin gittin... sen gitsende hayallerimde gönlümün seveceğini hesap etmeden, buruk bir acı bırakarak gittin gittin... sevgimin başı da sonu da sen olduğunu bilmeden, göz yaşlarıyla boğupta gittin gitsende, gelmesende, özlemesende, sevmesende, bakmasanda, benden ne kadar uzak olsanda, bana bi kadar da yakın olupta gelmesende senin tek bir şeyi bilmeni isterdim bu hayat gelip geçici ben bir defa severim, hayatımın tek zerresi bile artık önemli değil, sensiz sevgisiz hayat olmaz seni bir ömür beklerim seni kalbimin son saniyesinde severim seni ahirette beklerim... tekrar doğsam yine seni seveceğim Not: hayat bir ömür diye büyütülür, ama bir dakikalık sevgi kadar kısadır günler geçer..... geçer........ geçer............ arkada bir kaç anı ve eskimiş bir beden bu geçici dünyanın yalan duygularından oluşmuş bir eser kalır, geçici dünyaya yeni katılanlara....................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................... __________________ ANLATMAKLA BİTMEDİ SANCILANDI DİLİM, ATMA MAPHUSA BENİ BEN SUÇLU DEĞİLİM. TAK BOĞAZIMA İPİNİ, YADA KES BİLEĞİMİ, SENSİZLİKLE YAŞAYACAĞIMA ÖLÜME GİDEM DAHA İYİ... Yak sende bu şarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreğime sapla ve terk et. Cvp: gittin - S_MecnuN - 12-11-2006 Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker kır çiçekleri kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah gülüm gitme acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gitme kal sevdiğim terketme beni umutsuz çaresiz bekletme beni bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm Cvp: gittin - S_MecnuN - 12-11-2006 Sana gitme diyemediğim zaman; gözlerine baktım ağlamaklı ve çaresizce. Belki anlar anlar da gitmez diyen bir umutla. Ellerin kayarken ellerimden yavaşça seni seviyorum dedim sessizce belki de vaz geçip yanımda kalmanı bekleyerek.Sararken kolların beni yavaşça kokluyordum saçının her telinive güzel tenini unutmak istemezcesine. Verirken bana son buseni akıyordu gözlerimden yaşlar usulca. Sana gitme diyemediğim zaman; ağlıyordum önce sessizce bir köşede dönecek diyen bir umutla. Gözyaşlarımı akıtırken gönlüme ılık ılık başımı kaldırıp bir daha baktım ardından belkide geri dönmeni bekleyerek. Düşerken kar taneleri kirpiklerime hayalin vardı gözlerimde ve hala kokunu duyuyordum esen rüzgarda. Fırtınalar eserken ardından son busenin sıcaklığı duruyordu yanağımda. Sana gitme diyemediğim zaman; bir yanlızlık resmi çizildi önce. Sonra hafiften bir rüzgar esti, üşümeye başladı ellerim senin yokluğunu hatırlatırcasına. Bir buruk ses vardı hala kulağımda sevda türküleri söyleyerek rüzgarın uğultusuna karışan. Sessizce sallarken elimi ardından bir küçük tebessüm belirdi yüzümde bu son vedaya aldırmayan... Cvp: gittin - S_MecnuN - 12-11-2006 gitmek daha zor............ evime geldim kapimi kapadim sarabimi aldim ciktim balkona ve sessizlikle icimdeki benle sohbet ettik biraz eskiyi yeniyi birbirine kattik yine ben galip ciktim aslinda yenmeyi de sevmiyorum biraz yenilsem diyorum biraksam kendimi bazen basimi alip gitmek istiyorum kimsenin bilmedigi cok issiz bir yere gitmek mi kolay diyorum kalmak mi zor bu yurek bazen agir geliyor bana soylemediklerimi yaziyorum ama kelimeler de yetmiyor yok oluyor yok oluslarimi seyrediyorum sonra tekrar doguslarimi kullerimden doguyorum defalarca bikmadan usanmadan hayat diyorum zor yokuslari dik nereye kadar giderse diyorum sarhosum galiba yaziyorum yine............... |