Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... (/showthread.php?tid=3455) Sayfalar:
1
2
|
Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... -------------------------------------------------------------------------------- Yine mi dönüyorum hüzünlü saatlere? Oysa geceye beş kala çağırışlarını duymuştum. Belki sensindir diye bir umut kapladı içimi. Nafile, sana uzanan bütün yollar kapalı...öğrendim, evet geç de olsa öğrendim bunu. Çok geç olsa da... Uzaklardan bir ses olmak istedi bir dostum, uzaklardan bir el... Üşüme diye. Olamadı, olamazdı, yokluğun her şeyden daha soğuktu. Yokluğun soğuk, yokluğun buz gibi... Hani; öyle üşürsün ki, artık hiç bir şey hissetmez uzuvların, uyuşur kalır da manasız bir donukluğun çizgileri oluşur, ardından bir kabuk içindeki parçalanmayı döker, ezip de geçer tüm bedenini, acısı en derinden gelir de yakar her yerini... İşte ben de öyle üşüdüm gece yarısını beş geçe... Manasız buluyorum sanki artık her şeyi. Sevgi deseler sadece bir iç çekebilirim, sonra gülüp geçerim gibi geliyor. Aşkı sorsalar, aynı dili mi konuşuyoruz diye anlamsızca bakabilirim gözlerine... Anlatın derim durmayın, bırakın tüm şiirleri, şarkıları, masalları... Dokunabilir miyim aşka, dokunabilir miyim ellerimle diye sorarım, geçer mi üşümesi yüreğimin, geçer mi üşümesi içimin... Aşk dediğiniz şey gelince ansızın, anlar mı beni aşkla gelen, beni ben oldugum için mi, kendi var ettigi için mi ister... Varolanlara, benden kalanlara hoş geldin mi der, yoksa bir iki zaman sonra herkes gibi o da mı çekip gider... Bakışlarım dondu sanki, yüreğim donunca. Nasıl da manasız bakıyorum etrafa. Görmesin istiyorum hiç kimse gözlerimi, görmesin hiç kimse hüzün tanelerimi... Susuyorum artık derin derin. Nasıl da konuşmak istiyorum oysa. Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum. Tüm biriktirdiklerimi en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum. Anlatmak yetmez biliyorum, anlaşılmak da istiyorum... Bir el istiyorum başımda... Saçlarıma dokunsun istiyorum, tüm bedenimden söküp alsın yalnızlığımı tılsımıyla... Bir el istiyorum dokunsun saçlarıma yumuşacık ve alsın tüm donuklukları usulca. Bir göz istiyorum gözlerimde... Anlamsız bakan gözlerimin içini görsün, hala arkalarda kalmış ışık huzmelerinin içine dalsın, çıkarsın tüm umutlarımı eski sandığın içinden, açsın da ışığı ile umut olsun yollarıma, yolum olsun yordamım olsun istiyorum... Bir omuz istiyorum... Başımı yaslayıp uzun uzun ağlayabileceğim. Yıllardır biriktirdiğim hüzün tanelerini tek tek dökebileceğim bir omuz istiyorum. Ona yaslanınca her şeyi unutmak istiyorum, sıcacık olmak... İçimi huzur kaplasın istiyorum, hiç konuşmadan saatlerce orada kalmak, hiç konuşmadan anlaşılabilmek istiyorum... Biliyorum, ne de çok sey istiyorum... Bunların sadece puslu bir hayal olduğunu da biliyorum. Seni bende var edişimi, aslında sadece bende olduğunu, aslında sadece bir hayal olduğunu çok iyi biliyorum. Ama yine de seni çok özlüyorum, yine de çok üşüyorum, ve yine de seni istiyorum... Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 seninlede olmuyor sensizde ne seninle yapabiliyorum nede sensiz bunun orta yolu var mı bilmiyorum ama ben senden uzakta yeni bir hayata başlıyorum anlayacağın özüme geri dönüyorum şimdilik hüzünsün bende sadece kocaman bi rüzüntü yığını merak etme sende geçersin bende bu kalp neler atlattı senide atlatır sen hiççç merak etme Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Çok mu geç kaldım? Çok mu zaman geçti sevmek için? Bilmem ki nedir bu bahtımın oyunu? Hep mi mutsuzluğa mahkumum? Çok mu seviyorum acaba? Çok mu değer veriyorum? Çok mu şey istiyorum senden? Belki de çok sıktım seni,çok üstüne geldim. Kıskandım belki de! Korktum seni kaybatmekten, Belki de kaybettim kendimİ. Vazgeçmedim seni sevmekten. Hep umutla bekledim. Ama artık tükendi umutlar,tükendi zaman. Çok geç geri dönmek için, Sevmek için çok geç. Seni sana bırakıyorum Bense; Kendimi sensizliğe mahkum ediyorum __________________ aşkla oyun olmaz hele bir kızın gururuyla asla benim aşkım tek bir sözle biter UNUTMA!!! Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Nefretimden Sevgiyle... Bu sondu… Gelmeyeceğim bir daha kapına Ve bir daha gülen gözlerine bakmayacağım Sen de hatırlamayacaksın belki Çocukçasına sevişmelerimizi Birbirimizin başına yastık oluşlarımızı Dostlarım sormayacak seni benden Unuttuğum birkaç anıya sayarım belki seni Ve adım gibi biliyorum Ölümüm olacak bu ayrılık Sen bir başkasının hayaliyle tutunursun şu garip hayata Ve hep beklediğim bir meleğin fısıltısı olur benim dönüşüm… Sen hiç olmazsın bu hayatta Meleğin gözleri yeter karanlıklarımı dağıtmaya Sesiyle unuturum yalan dünyayı Senin gibi olmaz biliyorum Lanetler savurmaz, Çiçekler serper sevildikçe Esirgemez senin gibi sevgi tanelerini Ya da dirhem dirhem değil Kucak dolusudur tebessümle sunduğu… Sevda Çiçeğim benim derdim sana Bütün çiçekler sevdan için derdim Ve hiç tereddütsüz uzatırdım hatırlarsan, Çiçeklerden güzel Yârim için o sevgi demetlerini… Ve senin ellerin titrerdi. Şimdi gülüyorum o günlere İnanmayacaksın belki de Öylesi kahkahalar ki sonu hep ağlamaklı bitiyor… “Tafralarını savurma, kızma” diyeceksin yine Lanet Olsun sana ve senin sevgine Ve bütün lanetlerin en beteri de kalbime Sen misin “Bir Tanem” diyen? Sen misin “Beni Unutma” diyen? Sen misin kahrolası bir fırtınada kaybolup giden? Şimdi çaresizlikler sarmış başımı Tek bir sebep için Ve bütün sebepler de senin için Anlıyor musun Sevda çiçeğim? Anlıyor musun Meleğim? Boş ver, zorlama kendini Anlayamazsın istesen de Sensin Meleği içimdeki fırtınanın Anlıyor musun şimdi? Tesadüfi, rastlantısal değildi beni sana bağlayan Bilmiyorum nereye varır bunun sonu “Aşk iki kişiliktir, ölümdür yalnız yaşanan” derler ya Sabret Meleğim Yakındır senden kaçışım, Kendimden kaçar gibi değil bu telaşım Bu defa şaşırmam hedefi Sadece sen yaşarsın pişmanlığı Bil bunu, sensin bunun suçlusu Kim bilir? Bu defaki rastlantı başka olur belki Acıyarak değil nefretle anarsın adımı Kan yüzüne sıçrayınca ancak kendine gelirsin Yine aynı nakarat Onu da orada bırakırsın Bir zamanlar benim cesedimi bırakıp, Vurdum duymaz kaçışın gibi… Bir tek sözcük deyiverirsin yine Üzgünüm… Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 gözümden iki damla yaş düştü biri benim diğeri senin. sadece ben ağlıyorum ikimizin yerine sadece ben yanıyorum ikimizin yerine neden bu çaresizlik? neden bu imkansızlık? yeterince bedel ödemedimmi ikimizin yerine? daha nekadar yanacak canımız? nekadar ayrı kalacağız? zorda olsa geçiyor zaman,alışıyor gönül acıya. senle doğmadım senlede ölmem sonunda. ama isterdim senle son bulsun hayat. zaman senle durdu zaten en başta canım elveda Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Dediğin Olsun Ey sevdiğim güzel, benle dalaşa Girme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Öfke oklarını yay gibi kaşa Germe mi diyorsun ? Dediğin olsun... Ne demiştin bana sen geçen salı, Kesiyorsun şimdi bindiğin dalı, Sakın ha bir daha, yoluma halı Serme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Sanma ki arzumdu düşmen bu hale, Ne yapayım sen de kaldı ihĢle, Bundan sonra bana ne gül ne lĢle Derme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Yarın da var amma, unutma dünü, Yok yere harcama şu genç ömrünü, Değmem ben, kaptırma bana gönlünü Verme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Dayanırsın elbet kışa soğuğa, Fakat sığmaz bu yük iki koltuğa, Sen kim, mesut olmak kim, mutluluğa Erme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Akıntıya karşı çekilmez kürek, Kolay değil ki bu, güç kuvvet gerek, Aşk çile demekmiş, yok bende yürek Sevme mi diyorsun ? Dediğin olsun... __________________ Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Gitme! Figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları, kelebekler ölür. Gitme! Bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm. Gitme! Öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah, gülüm! Gitme! Acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm. Gitme! İçimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm. Gitme! Kal, menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam, yokluğun ölüm. Gitme! Bütün ormanlar ateşe verilir kuşlar da gider, bu kent de ölürüm. Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Kalbın İsyanına Hiç Yenıldın mi,? ? Her gece yolları kollarmısın ki Kadere sitemler yollarmısın ki Of of of diyerek Saçlarını sen Tutam tutam tutup yolarmısın ki, Çaresiz sevmeyi bilirmisin ki-? Her akşam çekilip'te bir köşeye Söyle, gizli gizli sen ağlarmısın Of of of diyerek dertli bağrını Ateşler içinde hiç dağlarmısın Sevenin halınden sen anlarmısın-? Karşında hayalle konuşurmusun Her akşam oluşta sen ölürmüsün Of of oof diyerek garip başını Taşlardan taşlara vuruyormusun Sevenin halınden anlıyormusun,? Yanan mum misali hiç eridin mi Sevdiğin uğruna sen delirdin mi Of of oof diyerek azrail'e sen Bağrını açıpta hiç gerildin mi Kalbin isyanına hiç yenildin mi..? Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 Seni sevdiğimi nasıl anlatmalı? Sevdalar anlatılırmı? Duyduğum ızdırabı anlata bilsem, Çekmeyen halimden anlarmı?... Her gece kayan yıldız, Pencereme düşen ay, Hiç susmayan dalgalar, Söyleyin, siz söyleyin! Anlatabilsem, Beni bir parça olsada anlarmı?... Cvp: Ben, hüzünlerime geri dönüyorum... - S_MecnuN - 12-11-2006 DuDakLaRıMdAn AvUçLaRıMa DöKüLen KaN Seni sensiz yaşamak ne kadar zormuş be sevgili Sensizlik ölümle eş değermiş, Sensizlik fişi çekilmeyi bekleyen hastalara benzetilmekmiş Sensizlik üşümekmiş, karanlıklara sürüklenmekmiş Şimdi anlıyorum ki, seni sevmek doğayı sevmekmiş, Seni sevmek hayatı sevmekmiş, Seni sevmek anneyi, babayı sevmek kadar yüceymiş Ben bilemedim sevgili, bilemedin sensizliğin bu kadar acı olduğunu Ah! Sevgili, sen gittiğin de nerden bilebilirdim, Dudaklarımdan gelen kanın avuçlarımın arasına döküleceğini, Sen şimdi uzaklardasın ya sevgili, Hani ben şimdi sensizim ya, Senin yokluğun ölüm bana, Ha bir ölü, ha ben yani... Hiçbir farkım yok aslında ölü bir insanla.... Şimdi söylesene sevgili, ben sensiz nerelere gideyim. Kimlerin kollarında seni bulayım, Kim üşüdüğüm de beni ısıtsın, Ben söyleyeyim mi sevgili Aslında senin yerini dolduracak kimsem yok, Kimsenin de olacağını sanmıyorum ya, Hani yarım bırakmak da, bırakılmak da yoktu, Hani beraber ölüme gidecektik, Hani nerde sözünü tutamadın. Sen bir kere öldün, ben ise senin yokluğunda her gün ölüyorum. Ama sevgili ne var biliyor musun? Galiba yavaş yavaş yaklaşıyorum sana, Rabbim, çektiğim acılara karşılık beni de almaya karar verdi. Neden dersen, canım söyleyeyim hemen sana, Artık her seni andığım da, acıdan değil mutluluktan ağlıyorum, Her seni hayal ettiğimde, gülücükler yolluyorum etrafa, Dudaklarımdan damla damla kan geliyor avuçlarımın arasına, Ama ben bundan dolayı yine de isyan etmiyorum Allah’a.... Biliyorum ki, ölümüme az bir zaman kaldı. Biliyorum ki, yakın bir vakitte bende yanında olacağım. Ve biliyorum ki, Rabbim burada olmasa da orada bizi ayrı koymayacak. Bak gördün mü? Bir melek yaklaştı bile bana doğru gelen... Hazırlanmamı ve seni beklediğimi söylüyor. Ne yani, sen şimdi beni her daim görüyor muydun? Her daim yanımda mıydın? Demek öyle he, ben de benle değilsin sanıyordum. Rabbim, sana şükürler olsun ki, Sevdiğime kavuşturuyorsun beni... Ah! Sevgilim, biraz daha bekler misin? Dudaklarımdan avuçlarımın arasına dökülen kanı temizleyeyim, Yani beni ilk gördüğün gibi görüneyim. Saçlarımı da toplayayım, Açıkçası güzel görüneyim. Evet sevgili, geldim işte yanına.... Bırakın melekler beni, Bırakın da, bunca senenin özlemini bir sarılma da yok edeyim |