Bir daha adını anmayacağım - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Bir daha adını anmayacağım (/showthread.php?tid=3456) |
Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 Bugün aşk şiiri yazmayacağım Serseri şehir ışıklarının yıldız - avına tanık olmayacağım Varsın yeniden harlansın yangın Yitirilmiş yalnızlıklar inadına Bir kez daha âşık olmayacağım Akan su pırıltısı belki Belki de yuvarlanan bir çığlık Çarmıha gerilmiş olsam da, kor ateşlerde yansam da, Tövbeler olsun tınmayacağım Gözlerimde yuvalanan intiharlar Akacaklar, havzasında bitmiş aşkların Ellerimde sızsa da sarhoşluğu sokakların Kuşatılsa da yarım kalmışlığım Bir daha adını anmayacağım Kapatacağım kulaklarımı Duymayacağım kendimi bile Mil çekilsin gözlerime görmeyeceğim seni... Bütün yaralarımı dağlamadan önce teker, teker kanatacağım... her son başlangıcın eşiği kapı aralıklarında karşılayacağım hüzünleri gökyüzündeki bahçelerden yasak meyveler sunan hiçbir perinin büyüsüne kapılmayıp kör kuyulara kilitleyeceğim kelimelerimi sokaklara çıkacağım yalın ayak, çırılçıplak peşim sıra koşturacağım tüm sevinçleri Sevinçlerine çocukların öcülerini ekleyeceğim BİR DAHA ADINI ANMAYACAĞIM Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 Yine de Anmam Adını Senin sensiz hayat her ne kadar boş olsa da hayatıma ızdıraplar dolsada bir gün olsun yüzüm gülmesede yine de anmam adını senin bir daha hiç sevemeyecek olsam da sevipte mutlu olamayacak olsam da bakılacak kadar muhtaç kalsam da yine de anmam adını senin hayal kuracak birini bulamasam da boy boy çocuklarım olmasa da sevgiden mahrum kalmış biri olsam da yine de anmam adını senin akşam dönecek sımsıcak bir yuvam olmasa da meyhaneler senin kadar huzur vermese de bana bekleyenim kalmamışsa bu dünyada yine de anmam adını senin Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 -------------------------------------------------------------------------------- Onun adını unuttum demişsin adını anmayacağım bir daha sen benim için ölüp gitmişsin seni bir daha yaşatırım sanma maziler sonlanmış gelecek ölmüş mavinin üstüne siyahlar çökmüş sevdamızın ateşi nasıl da sönmüş o ateşi bir daha yakarım sanma Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 UNUTACAĞIM *ne gözlerini düşüneceğim bundan sonra *ne canım deyişin gelecek aklıma *inan adını bile anmayacağım *seni mutlaka unutacağım ** *hiç bir şiirim sana olmayacak *eskileri de yırtıp atacağım *belki bir sevgili bulurum *kendım gibi mutlaka unutacagım... ** *telefonu çekip attım masamdan *kim ararsa arasın bakmayacagım *belki kan akacak gözlerimden ama *seni mutlaka unutacagım Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 Bir hoşça kal demeyi çok gördün.. Gidişin, terk edişin değil aslında, olurda bir gün büyük umutlarla dönersin diye beklemek öldürdü beni.. Bir hoşçakal demeyi çok gördün benden... Zor geldi hoşçakal demek sana, böylece bırakıp gitmek.. Daha kolaydı çünkü, arkanda bırakıp gittiğini düşünmeden çekip gitmek, yakıştı mı sana.. Yakıştı mı gidiyorum demeden gitmek..Yakıştı mı veda etmemek ve ardına dahi bakmadan çekip gitmek.. Yakıştı mı ayrılıkla yüzleşmemek..Gittiğini bile söylememek.. Bir hoşçakalı çok gördün benden.. Ve sence bu kolay olanıydı, bunu seçtin... Bencildin, gene kendin için en iyi olanı seçtin, başkasının duyguları seni yine hiç ilgilendirmedi... Hoşçakal demek zordu çünkü, veda etmeden gittin.. Sanki geri gelecekmiş gibi gittin, ayrılıkla yüzleşmeden gittin... Ayrılık acı verir çünkü, sanki ayrılmıyormuşuz gibi terk ettin... Oysa beni gidisin değil, bir umutla gelirsin diye beklemek öldürdü.. Hoşçakal dememiştik.. Ayrılmamıştık öyle ise, dönecektin, bir umut vardı hala, rüzgarda savrulan bir mum alevi gibi cılız ama ısrarla yanan bir umut vardı.. İşte beni o umut öldürdü, gidişin değil... Bir gün dönecek diye beklemeler öldürdü beni, başka gölgeleri, sana benzetmek eritti bedenimi, ayak sesleri, merdiven çıkışlarını dinledim senmisin diye... Kapı çalındığında ben koştum, telefon çaldığında,ilk çalışta elim telefondaydı ilk zamanlarda...Gelmedin... Hoşçakal da dememiştin... Gitmiştin... Ama veda etmemiştin... Gidişin değil, beni döneceksin umudu ile beklemek öldürdü... Çok geç anladım bencildin... Artık hiçbir gölge sen değilsin, hiç telefon etmeyeceksin, dudakların adımı söylemeyi unutmuştur artık, çalan kapılar ve telefonlara ben bakmıyorum kaç zamandır... Hoşçakal demeden gittin... Kolayı seçtin... İnanıyorum ki bir daha dönmeyeceksin... Yüreğimde artık ne sevgi var, ne umut, ne de bir ağrı... Yüreğimde taşlaşmış bir hoşçakal var... Sana ait... Onu bir söyleyebilsem, sana veda edeceğim... Bunca zamandır benden çaldığın hayallerimi, umutlarımı ve hayatımı geri isteyeceğim... Ve sen.. Hiç anlamayacaksın, hiç bilmeyeceksin... Beni gidişinin değil, dönersin umudu ile yaşamanın öldürdüğünü... Hoşçakal demek, ölmekten daha mı zordu... Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 Ellerim dokunmak istese de ellerine.. Gözlerim görmek istese de gözlerini.. Kulaklarım duymak istese sesini.. Artık yoksun yanımda.. Hayallerimde kaldın sadece.. Bir anı, küçük bir parça.. Mutluluklarım bol olduğu hüzünlerin olmadığı, küçük ve anlamlı.. Yaşamımın en güzel hediyesi.. Artık yoksun yanımda.. Kim bilir olsaydın ne olurdu? Düşünmek istemiyorum artık bunları.. Yorgunum bitkinim. Çünkü artık yoksun yanımda.. Gözlerime mil çekiyorum.. Düşüncelerime de.. Tıpkı senin ismimin üzerine çektiğin gibi.. Artık seni düşünmeyeceğim.. Yemin ettim.. Artık yoksun hayatımda.. Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 bir daha adını anmayacağım namu sözü şeref sözü sensizlige ilk adım attığım şu dakikalrda perişanım biliyorum ama yinede nolursa olsun bir daha adını anasam namerdim sevsem bile aşkından ölsemde bir daha adını anmayı bırak düşünürsem bile naberdim bensiz bir hayatta mutsuzluklarla dolu bi dünyada yaşamana devam et sende benim adımı alma agzına boşyere kirletme adımıda hadi sana elveda Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 YAĞMUR MEVSİMİ sonsuz karanlığına hazırlanan yokluğunu oya gibi işlediğim gecenin kör saatlerinde akrep yelkovana saldırırken Bursa işi iki tarafı keskin hain bir bıçak yüreğime değdi değecek yokluğunda anılar dolu dizgin üzerime yığılırken yalnızlığıma ortak duvarlar kör ve sağır ve şiirlerim kanarken gözlerinde denizin mavisi ellerinde papatya ayrılık ve yalnızlığımı gizlediğim karanlık zamanlardan çıkar gelirsin sesim kilitlenir dilim kırık sen geldin diye papatyalar içinde bahar dolar odama sen geldin diye göç mevsimini unutur kuşlar sen geldin diye en kuytu köşelere gizlenen yarım sevdaların külleri toplanır sonra kuruyan dallarından can suyu çekilmiş sararan yapraklar kadar aceleci ve damardan boşalan kan gibi çıkar gidersin gitmeseydin gözlerine benzer denizleri ve gökyüzünü ve nehirleri anlatacaktım gitmeseydin kum fırtınalı çöllerden çıkacak dağların koyaklarında biriken buzlara dalıp nehirlere kavuşacaktık gitmeseydin zamanın sonsuzluğunda rotasız pusulasız yollara çıkacaktık gitmeseydin gökten düşen üç elmayı paylaşacaktık şimdi gidişinle şarap rengi gözlerimde yağmur mevsimi başlar Cvp: Bir daha adını anmayacağım - S_MecnuN - 12-11-2006 Şimdi olduğum soğuk köşede, sana hakkımı helal etmiyorum, bunu bil Semaya açıp kirlenmemiş ellerimi, senin için ettiğim duaların tamamını geri alıyorum Canıma derin çizikler atıyorum, ne bir daha biri bana söylesin ne de ben birine Tutmamak için bir daha ellerini, ceplerimde gizliyorum Sözlerimi içimde saklayıp, özledim dememek için dilimin ucunda tutuyorum Altyazılarını okuyorum hayatımın, bilmediğim bir dilin filmini izler gibi. Seni o temiz yerden çıkarıp, kir pas içinde yeni aşklara bırakıyorum Aşk adına söylenmişleri alıp, ihanet koyuyorum tüm cümlelerin sonuna Senin gamzelerin yüzünde çiçekler açarken, ben kıyısında koşuyorum tüm uçurumların Bir rüzgar esiyor bir yerlerden, eteklerin uçuşuyor Bir adam gelip kapıya seni alıyor, üstüme basıp geçiyorsun, canım acıyor Yazıyı yazan ellerim nefret ederken senden, bir yanım şımarık çocuk oluyor gülüşüne Ben ellerine papatyalar tutuşturamadan daha, sen dönüp ardını gidiyorsun Kısacık bir elveda yı çok görüyor ayrılık bize, biliyorum Bundandır aynı anın içinde yaşayamayışımız seninle Bir gün gelir sana nefreti de unuturum, sevgiyi de Kısacık bir dua olur sana söylemeyip içimde tuttuklarım Umarım seni içimde tertemiz saklamayı öğrenirim bir gün |