Bir gün... - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Bir gün... (/showthread.php?tid=3457) |
Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 Bir gün... Yarım kalan aşkımıza Son vermeye geleceğim Aşkımızı yazan kara yazıyı Silmeye geleceğim birgün O tatlı rüyadan uyandırmaya O kiraz dudaklarından öpmeye O pamuk ellerinden tutmaya Geleceğim bir gün... Beni bu hallere düşürenlerden Bana böyle çile çektirenlerden Beni böyle hayata bezdirenlerden Hesap sormaya geleceğim bir gün... Senin o beyaz gelinliğin gibi Bende kefen giymeye geleceğim Seni görmeye değil Senin elindeki suyu değil Zehiri içmeye, Seninle konuşmaya değil. Yemin içmeye geleceğim bi gün... O tatlı bakışlarına O yeşil gölzerine O şirin sözlerine O sevgi dolu yüreğine Son vermeye değil Sevmeye geleceğim BİR GÜN Cvp: Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 Üyelik Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 97 -------------------------------------------------------------------------------- GELDE AĞLAMA Çek yıllar yılı bir zalimin cefasını Gelsin el sürsün sefasınıda GELDE AĞLAMA. Hayatını harca feda et uğruna Gün gelip taksın başkasını koluna GELDE AĞLAMA. Duyuyorsun bak ağlıyorum Anlarsın halimden biliyorum Saramadan seni bu diyardan gidiyorum Yinede kendime,gelde AĞLAMA DİYORUM Cvp: Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 Beyaz Buseler Darmadağın yıldızlar gökyüzünde bu gece, Yağmur rüzgarları şehrimin kapısına gelince, İçinde biraz keder, biraz da özlem var sadece, Aşk kokan bir beyaz buse gönder. Açınca kışta kar çiçekleri, Yorgun düşer sevgi gelincikleri, Vurgun yedi zaman örümcekleri, Sevgi kokan bir beyaz buse gönder. Sessiz gizemiyle dans ediyor yıldızlar, Yüreğine sevda konsun bu bahar, Fırtınalar koparsa da duygular, Gelmesen de bir beyaz buse gönder. Irmaklar berrak akar sevgi denince, Uzattım ellerimi tut gönlünce, Sarmazsam seni yanarım ömrümce, Sarmasan da bir beyaz buse gönder. İçindeki güneş battığı zaman, Ömrün yalnızlığı tattığı zaman, Hasretin kor olup yaktığı zaman, Gelmesen de bir beyaz buse gönder. En derin yerindesin gönlümün, En tatlı baharısın ömrümün, Sonsuz misafirisin aşk evimin, Gelmesen de bir beyaz buse gönder Cvp: Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 Geç Dönen Sevgili bir sabah sen uyurken bir çığlık kopacak bu çığlık seni ve herkesi uyandıracak kalkıp bu çığlık nerden geliyor diye bakacaksın baktığında bizim evden geldiğini anlayacaksın sen hala şaşkınlığını atamadığın bir anda bir sela çınlayacak bu şehrin yorgun sokaklarında tüm insanlar toplanacak bir araya benim öldüğümü söyleyecekler SANA......... bir an inanmak istemeyeceksin onlara sonra koşup geleceksin benim yanıma gördüklerine inanmak istemeyeceksin sarmışlar beni beyaz bir çarşafa bir araba duracak kapıda bir hoca dua edecek baş ucumda derken tabuta koymak isteyecekler beni vermemek için tutacaksın beyaz kefenimi yaşlar süzülecek gözlerinden yalvaran gözlerle bakacaksın onlara dokunmayın diyeceksin ne olur ona ben koyayım onu tabutuna ellerin varmayacak koymak için tabuta mecbur olduğunu anlayacaksın bir anda koyacaksın beni o uzun sandığa ve dönüp bana beni sevdiğini soyleyeceksin sonra dönüp bana inan inan bu sözüm yalan değil DİYECEKSİN...... işte o zaman benim yılarca çektiğimi sen bir anda ÇEKECEKSİN..... sonuna yaptığın hatayı ANLAYACAKSIN....... o an uzun uzun yaşlı gözlerle bana bakacaksın sana döndüm diye yalvaracaksın birden geç kaldığını anlayacaksın mecburen seni seveni o beyaz kefenin içinde BULACAKSIN.... o günden sonra inasanların dilinde geç dönen sevgili olarak HATIRLANACAKSIN BEBEĞİM... Cvp: Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 Acılarımın Gözbebekleri Şimdi..Tanrının gün yüzünü esirgediği, Bir sokağın arka tarafıdır gönlüm Gücenik,kirli,karanlık Bir ölüm sessizliğinde çarpar, Kanadı kırık bir kuş yalnızlığında yaşar Yalnızlık ezikliğinde,onur sessizliğinde Duyarsız,çılgın bir öfke Isırgan otları gibi yayılıyor bedenime Zayıf yerlerim ağlıyor yavaş yavaş Karanlık gözlerim,güçsüz ellerim İçimde..yüzlerce kördüğüm Akrep...yüreğimin acısına beşik Yelkovan hüznümün ninnisi Gittikçe büyüyor... Büyüyor.. Acılarımın gözbebekleri. ''şimdi her şey betonlaşmış yüreğimde....bir sen kalmışsın sevgili sıcacık..bir sen.. '' Cvp: Bir gün... - S_MecnuN - 12-11-2006 UNUT bir rüyaydı seninle yaşadıklarımız bir düştü yaz akşamları yalandı beni sevdiğin elimi tuttuğun, öptüğün hepsi palavraydı bir sözdü kalbimi kıran tamir edemeyeceğin bu kalbi unut VEFASIZ SEVGİLİM O KENDİNİ BİLİYO... tek birşey istersin ama engellerin vardır ulaşamazsın ulaşmaya çalışırsın gücün yetmez düşüncelerinde hep istediğin yanağında başlar dudağında ezberlediğin tek kelime ile öylece kalırsın ............................ YABANCI OLDUK HERŞEY BİTİVERDİ BAK NE AŞK KALDI NEDE DOSTLUK KADERİN İŞİNE BAK İKİ YABANCI OLDUK BU HAYAT BİZİM DERKEN AŞKA YEMİN EDERKEN NE HAYALLER KURARKEN İKİ YABANCI OLDUK AŞIK OLMAMIŞ GİBİ HİÇ TANIŞMAMIŞ GİBİ İKİ YABANCI OLDUK...! |