EĞER - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: EĞER (/showthread.php?tid=3496) Sayfalar:
1
2
|
EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses, hiçbir zaman duyulmasaydı eğer. Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer. Belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla, öylesine delice bakmasalardı eğer. Çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de kalp, göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer. Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer. Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer. Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. Rengi bile solardı düşlerdeki saçların zamanla, tanımsız kokuları yastıklara yapışıp kalmasaydı eğer. O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer. O kadar da çekilmez olmazdı yalnızlıklar, son umut ışığı da sönmemiş olsaydı eğer. Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri, her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer. Kahvaltıdan da önce sigaraya sarılmak şart olmazdı belki de, dev bir özlem dalgası meydan okumasaydı eğer. Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. Issız bir yuva bile cennete dönüşebilirdi belki de, sıcak bir gülüşle ısıtılsaydı eğer. Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine, kulağına okunacak biri olsaydı eğer. İnanmak mümkün olmazdı her aşkın bağrında bir ayrılık gizlendiğine belki de, kartvizitinde 'onca ayrılığın birinci dereceden failidir' denmeseydi eğer. Gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar, ihanetinden onlar da payını almasaydı eğer. Issızlığa teslim olmazdı sahiller, Kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer. Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse... Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!! Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Birden özleyiveriyorsunuz... Çoktan unuttuğunuzu sandığınız ya da yalnızca bir kere karşılaştığınız ve özlemek için yeteri kadar tanımadığınız birini bir sabah çılgınca özleyerek uyanıyorsunuz. Rüyalarınız, içinizdeki o gizli, esrarını ele vermez büyücü, siz çarşaflarınızın arasında, bütün tehlikelerden uzak, güvenle yattığınızı sandığınız bir anda, usulca ruhunuza sokulup, sizden habersiz oralara yığılmış cephanelikleri birer birer ateşleyiveriyor. İnfilaklarla sarsılarak uyanıyorsunuz. Hayatınızda olmayan birini hayatınıza almak, ona dokunmak, onun sesini duymak için kıvranırken buluveriyorsunuz kendinizi... Özlemek, o yakıcı istek, bilinen herşeyi ve önem sırasını değiştiriveriyor. Özlediğiniz ise çok uzaklarda... Yanında olmasını istediğiniz halde yanınızda olmayan bir tek kişi, yanınıza bile yaklaşmadan, hatta onu özlediğinizden ve onu istediğinizden haberdar bile olmadan, bütün hayatı, bütün görüntüleri eritip başka kılıklara sokuyor... Ahmet ALTAN Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 özledim seni bu gün sebep yokken uzansam hayallere dokunurum sandım bak yıllar geçmiş üstümüzden hala ilk günkü gibi aklımdasın özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni sen doğdun en güzel cümlenin en güzel öznesi tanrının unuttuğu bu kentte cennetten düşen bi manzara gibi özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni söylenecek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı kırılan kalbim miydi yoksa karnımdaki bu sancıyla küflenmiş ruhum unutmadı unutmadı seni hala özledim seni özledim seni özledim seni özledim seni... Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Bir Özlem Şarkısı Ne çok özledim seni bilsen ne çok arıyorum seni solgun palmiyelerin gölgelerinde ne çok arıyorum seni ifade yoksunu lal sokaklarından sağır sultanlardan acıya hüküm giymiş sevdaların ayak izlerinden kaldırım taşlarına sinen dolunay sessizliğinden çiçeklerden her tüyünde alacalı umutlar şavkıyan kuşlardan ne çok özledim seni bilsen gecenin titrek kanatlarında hüzne çalarken denizin mavisi yıkıp yalnızlığın acımasız duvarlarını tutup sana gelmek isterdim. henüz uyku sersemiyken yıldızlar doğmamış başakları okşarken bir rüzgar ak bir güvercin kanadına salıp yüreğimi nisan yağmuru gibi yağmak isterdim teninin karanfile çalan kokusuna ve bir hançer gibi ansızın girip düşlerine sesinin aksi sedası olmak isterdim bir meltem esişinde ne çok özledim seni bilsen bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda inan ne yağmur ne acı kalır yürekte ne gözyaşı bir değse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde ne matem ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı ne çok özledim seni bilsen yitirilmiş sevdaların harman alevi düşlerinde pusudayım kulağım kirişte ellerim tetikte gözlerim ufukta dalgalanacak o kızıl saçlarında Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 ÖZLEDİM SENİ Özledim seni Özlemek buysa Baktığım her yerde, seni görüyorsam Özledim seni Yokluğunu her an hissediyorsam Özledim seni Adın bir ateş olmuş da, yanıyorsam Özledim seni Maviler ölümsüzleşiyor dizelerimde Farketmedin mi? Davetsiz bir misafir gibi bitiversem kapında Özledim seni Özlemek buysa Alıversen içeri... Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 ÖYLE SEVDİM Kİ.. Seni ben Ne yalnızca gözlerin, Ne de gülüşün için sevdim, Seni ben, Güneşin için sevdim Dünyamı ışıtan.. Seni ben Ne yalnızca ellerin, Ne de saçların için sevdim, Seni ben, Kokun için sevdim Baharlar getiren.. Seni ben Ne yalnızca dudakların, Ne de güzelliğin için sevdim, Seni ben, Sesin için sevdim Odalarımı dolduran.. Öyle sevdim ki seni, Her dokunuşun çiçekler açtırdı yüreğimde.. Öyle sevdim ki seni, Gözyaşın hüznüm oldu, Gülüşün bayram.. Öyle sevdim ki seni, Sen varsın nereye baksam.. Bu sevgiyi Hangi rüzgara bıraksam Da Sana ulaşsa Her akşam Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Geliyorum Kırıp yılların esaret zincirini Savurup rüzgara yüreğimin paslı kilidini Yarım asırlık ateşi / sevgiyi Hasretimi bohçaladım Sana geliyorum Papatyalar açıyor avuçlarımda Papatyalardan fallar tutmuyorum Beni sevdiğini biliyorum Yorgun başım dizlerinde dingin Yüreğimle seninleyim Saçlarımı okşuyorsun usulca Usulca / bir rüyadan uyanır korkusuyla Deniz gözlerindeyim İçimde şelaleler / devleşiyorum Yangın savaşları almış gidiyor başını Ellerini öpüyorum Tek tek parmaklarını Başım omzunda ise / bulutlardayım Gözlerin / deniz gözlüm Yüreğime daha yakın Nefesin yüreğimde yangın Tenin deniz kokuyor biliyor musun? Dudaklarında tuz taşlarının lezzeti Başım dönüyor / beni deniz tutuyor Beni, deniz tutuyor daaaaa Tutuyor da, bir denizatına fırlatıyor Kanatlanıyor denizatları Huzur’ a Yorgun bir savaşçının mutluluğuyla Geliyorum Ne yarının korkusu ayaklarımda tökez Ne bir tabunun tutsağıyım bu kez Geliyorum Nefes nefes Avuçlarımda papatyalar açıyor Papatyalardan fallar tut / u / mu / yorum Seviyor / seviyorum / seviyor / seviyorum En azından ben Öyle olsun istiyorum... Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Geliyorum Geliyorum Geliyorum Can Unutamam gozlerinin rengini Silememki kalbimden senin sevgini Unutmadim bir saniye olsun ismini Geliyorum geliyorum geliyorum can Yillar yili hep boyle, boyle yasadim Eskiden (yasar,di) asik oldu bak adim Hasretinden ne nesem var nede vuslatim Geliyorum geliyorum geliyorum can Sensiz bos kalan kalbimi doldurmalisin Yillarca hic gulemedim guldurmelisin Dondugumu tum aleme bildirmelisin Geliyorum geliyorum geliyorum can Bas koydum bu yola inan gelecem Daglari engelleri asip gelecem Kadrini kiymetini nasil bilecem Geliyorum geliyorum geliyorum can Gelince diz cokup elin opecem Yillanmis goz yasimi orda dokucem Bizi boyle ayiranlarin kokun sokecem Geliyorum geliyorum geliyorum can Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Geliyorum aşkım Yolları yara yara Sevdamı yaşata yaşata Geliyorum Geliyorum aşkım Dağları dele dele Enginleri aşa aşa Geliyorum Geliyorum aşkım Acılarımı kalbime göme göme Sevgimi pınarlara döke döke Geliyorum Geliyorum aşkım Gönlümün feryatlarını Gözlerimin kan pınarlarını Söndüre söndüre Geliyorum Cvp: EĞER - S_MecnuN - 13-11-2006 Sana doğru emekliyorum Aşkın ile güç buluyorum Sevgin ile nefes alıyorum Bekle beni yarın geliyorum Gözyaşlarımı biriktiriyorum Her damlada seni görüyorum Sen varsın diye saklıyorum Bekle beni yarın geliyorum Kokunu mendilde saklıyorum Hergün biraz daha eriyorum Artık senin bedenini istiyorum Bekle sevgilim yarın geliyorum |