İnternet Cafe Sahiplerini Çıldırtan Sorular - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: İnternet Cafe Sahiplerini Çıldırtan Sorular (/showthread.php?tid=3500) |
İnternet Cafe Sahiplerini Çıldırtan Sorular - YurtseveN_1881 - 13-11-2006 Bunun daha uzunu yok mu, çekiyorum gelmiyor... -- Mause dan bahsediyor, töbe yarabbii Bilgisayarda çalışan müşterinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? -Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. -Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor. -Yer var m?? -Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var. -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. -3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor) -A 3.5'mu atıyor??? -Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? -Word'e sor kabule ederse oturursun -Internet hala gidik mi? -Hayır gelik. -Hıı?! -Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen -Internet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır.. Sırayla gidiyor.. 1 kesik 1 bağlı.... -Internet kesik mi? -Kesik -E-mail lerimize bakamaz mıyız?? -Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz. Onlarıda alın -Çıktı yaptırabilir miyim? -Tabii nasıl bişey yaptıralım? -Internet yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Azcık var ama onu da kendime ayırdım -Internet ne zaman gelicek? -Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur -Internet kesik mi? -Evet kesik.. -Nasıl kesik? -Ortasından kesilmiş valla bende anlamadım -Internet bilinçli olarak mı kesik? -Evet gıcıklık olsun diye kestik -Hocam yeriniz var mı? -Hayır bugün düğün var... her yer rezerve edildi... -Hocam internet oldu mu? -Hayır hala fırında 5 dakika daha kızarması gerekiyor.... -Bilgisayara girebilir miyiz? -Hayır çünkü kapısı yok. Olsa da içine sığamazsınız -Niye? Hepsi boş ama -Onlar boş değil. Önündeki sandalyeler boş. Siz bilgisayar kullanabilirsiniz. -Merhaba çıktı ne kadar burada? -Ne kadar lazım? -Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı? -Kablosunu takip et anlarsın -Word alıcaz da -Bizde kalmadı. Bi yan dükkana bakın lütfen -Çıktı veriyor musunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır.. -Bilgisayar alabilir miyim? -Tabii -İnternete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlı mısın? -Hocam yazıcı çalışıyor mu? -Hayır bugün izinli.. -Nasıl yani??? -İnternete girmek istiyorum.. Girebilir miyim? -Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım Görevli bilgisayarında içiden @ işareti bulunan bi salyangoz resmini çizmekte ve beğenmeyip yeniden çizmekte, çizilen bu salyangozlar A4 boyutunda bir kağıt üzerinde birikmektedir. Öğrenci görevliye sorar; -Afedersiniz bu salyanozları ne yapacaksınız? -Akşama misafir var da, salata yapıp yiyicez -Fransız mısınız?? -Internet var mı? - Var.. Ne kadar lazım? -Bana güzel bir yer verirmisiniz? - Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayırttım senin için. Sen git ben bilgisayarı gönderiyorum. -Hocam tuşların karışmış olma ihtimali var mı? - Evet dibi tutmasın diye ara sıra karıştırıyorum -İnternete erişebiliyor muyuz? - Şuradaki merdivenden çıkıp erişebilirsin -Elektrikler mi kesik? - Evet - Ne zaman gelicek? - Şimdi gitti... Biraz işi varmış hemen gelicek. Sizin isim neydi? - Hicran.. - Hah tamam özellikle Hicran gelirse mutlaka beklesin dedi.. - İyi o zaman bekleyim -Bana verebileceğiniz bilgisayar var mı? - Yok valla.. Hiçbiri sana layık değil. Yakışmaz sana. Veremem -istediğin bir bilgisayar var mı? - şuradaki bilgisayarlar geçenlerde iyi değildi. Onlardan almayayım. - Yaa geçenlerde öyleydi. Ama bugünlerde gayet iyiler. Havalar çok etkiliyor. Moralleri bugün çok iyi. -Hocam siz bilgisayardan anlıyor musunuz? - Hayır ben aslında terziyim. Laf olsun diye burda duruyorum. -Hocam bilgisayar tıkandı galiba. - Pompala - Hocam sizin burda göreviniz ne? - Dozer operatörüyüm. -Makina yazıcıya gönderdiğim yazının hepsinin çıkacağını nereden anlıyor? - Transa geçip hissediyor. Makina deyip geçme çok duygusal bir alettir... -Boş yeriniz var m?? - Var... Kaç kişilik olucak? - Hocam boş yer var mı? - Hocam 1 tane daha var mı? - Hiç mi yok? - Cevaplamaya istediğim sorudan başlayabilir miyim? - Nasıl yani? - Daha bir soruya cevap vermeden 2 soru daha sordunuz.. Boş bilgisayar yok... - Baştan bunu söyleseydiniz ya... - Diğer soruları sormayıp bekleseydiniz söyleyecektim zaten... -Hocam buradaki bilgisayarlarda yazı yazılabiliyor mu? - Hayır biz bu makinaları dolma sarmak için kullanıyoruz. -Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor |