Yasam icin oneriler - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Yasam icin oneriler (/showthread.php?tid=4309) |
Yasam icin oneriler - nadide - 13-12-2006 Kepekli prinçten çok ye. - İnsanlara beklediklerinden daha çok sey ver ve bunu zevk alarak yap. - En sevdigin siiiri ezberle. - Dinledigin herseye inanma, sahip oldugun herseyi harcama ve istedigin kadar uyuma. - "Seni seviyorum" dediginde, cidden söyle. - Üzgünüm dediginde, o kisinin gözlerinin içine bak. - Evlenmeden önce en az 6 ay nisanli kal. - İlk bakista aska inan. - Baskalarinin düsleriyle asla alay etme. - Tutkuyla ve derinden sev. Sonradan yara alabilirsin belki,ama hayati komple yasamanin tek yolu budur. - Anlasmazlik durumlarinda, dürüst ol. - Kimseyi kirma, hakaret etme. - İnsanlari akrabalarina göre yargilama. - Yavas konus, ama hizli düsün. - Biri sana, yanit vermek istemedigin bir soru yöneltirse,gülümse ve en büyük askin ve en büyük basarilarin daha büyük riskleri oldugunu hatirla. - Anneni ara. - Biri hapsirdiginda, "çok yasa" de. - Kaybettiginde, ders al. - 3 "S"yi unutma: Kendine Saygi; baskalarina Saygi; herseyde Sorumluluk. - Küçük bir anlasmazligin büyük bir arkadasligi bozmasina izin verme. - Hata yaptigini farkettiginde, onu hemen düzelt. - Telefona cevap verirken gülümse. Seni arayan kisi bunun sesinden anlayacaktir. - Konusmaktan, sohpetten hoslanan bir kadin/erkekle evlen. Yaslandiginizda, konusma yeteneginiz herseyden daha önemli olacak. - Biraz yalniz kal. - Degisikliklere kucak aç, ama degerlerini yitirme. - Suskunlugun, bazan, en iyi yanit oldugunu unutma. - Daha çok kitap oku, daha az televizyon seyret. - İyi ve saygin bir hayat sür. İlerde, yaslandiginda ve geçmisi hatirladiginda, birkez daha nasil zevk aldigini göreceksin. - Allah'a güven ama arabani kilitle. - Evde sevgi dolu bir atmosfer önemlidir. Huzurlu ve uyumlu bir ortam yaratmak için elinden geleni yap. - Sevdiklerinle anlasmazliga düstügünde, o anki duruma önem ver. - Geçmiste çok yasama. - Satirlar arasini oku. - Bildiklerini paylas. Ölümsüzlügü elde etmenin bir yoludur. - Gezegenimize karsi nazik ol. - Dua et. Duada, ölçülemeyecek bir güç saklidir. - Sana sevgi gösterisinde bulunan birini engelleme. - Baskalarinin isine burnunu sokma. - Onu öperken gözlerini kapatmayan bir kadin/erkege güvenme. - Yilda birkez hiç gitmedigin bir yere git. - Çok para kazaniyorsan eger, hayattayken, baskalarina yardim et. Bu, sansin sana verebilecegin en büyük tatmindir. - Unutma, istediklerini elde edememek, bazen büyük bir sanstir. - Bütün kurallari ögren, sonra bazilarina uyma. - İki insan arasindaki askin birbirine duyduklari gereksinimden daha büyük oldugu iliskinin en iyi iliski oldugunu unutma. - Basarini, onu elde etmek için vazgeçmek zorunda kaldigin seylere baglantili olarak degerlendir. Bu mesaji saklama. Cvp: Yasam icin oneriler - Aysema Sultan - 13-12-2006 harika bak bunu çokk begendım emeğine sağlık Cvp: Yasam icin oneriler - nadide - 13-12-2006 beğendiğine sevindim aysema saol. |