![]() |
Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? (/showthread.php?tid=6035) |
Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - Boncuk - 24-05-2007 Buyurun diliniz varıyorsa yorum yapın ve nasıl bir ülkede yaşadığımızı anlayın.!!!!!! [URL=http://imageshack.us/] ![]() RE: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - OceaN - 27-05-2007 bu konuyu açmandan dolayı sana kızıyorum neden biliyormusun arkadaşım çünkü 1.si haberin kaynağı yok ve bu resmi yapanlar gelmiş bir de dağıtın diyor,haklı bile olsalar önce haberin kaynağı önemli ben hiç bismile gitmedim ama bu kadar güzel hazırlanmış bir karalamaya da hemen inanmam bu ara da anlatabiliyormuyum bilmiyorum [HIGHLIGHT=#ffffff]ama sakın belediye yi yada pkk mıdır nedir onları destekliyormuşum gibi saçma yorumlarda gelmesin[/HIGHLIGHT] amacım konunun karalama olması bu konuyu daha iyi araştıracam belki buraya bir daha sonucunu yazamam ama hiç yoktan bu kadar sinirlenmem bir daha ki sefere bir yerde duyduğumda ![]() (dip not belediyeyi gerçekten kınıyorum ve kesinlikle görevden alınmasını istiyorum ama bir ille bütünleştirilmeden) benim niyetimi zaten bilenler bilir forumda.tekrar iyi geceler.... bu arada alemdar işte bu tip konulardan dolayı forumlara dönmek istemiyorum çünkü insanların inandılarını ya da bildiklerini kolay kolay değiştiremiyoruz doğru bile olsan...görüşmek üzere RE: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - YurtseveN_1881 - 27-05-2007 ş..siz adiler, hepsini bir bir temizleyeceğiz kahrolsun PKK RE: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - Boncuk - 27-05-2007 OceaN demiş ki:bu konuyu açmandan dolayı sana kızıyorum neden biliyormusun arkadaşım çünkü 1.si haberin kaynağı yok ve bu resmi yapanlar gelmiş bir de dağıtın diyor,haklı bile olsalar önce haberin kaynağı önemli ben hiç bismile gitmedim ama bu kadar güzel hazırlanmış bir karalamaya da hemen inanmam bu ara da anlatabiliyormuyum bilmiyorum [HIGHLIGHT=#ffffff]ama sakın belediye yi yada pkk mıdır nedir onları destekliyormuşum gibi saçma yorumlarda gelmesin[/HIGHLIGHT] amacım konunun karalama olması bu konuyu daha iyi araştıracam belki buraya bir daha sonucunu yazamam ama hiç yoktan bu kadar sinirlenmem bir daha ki sefere bir yerde duyduğumda Ocean arkadaşım bu cevap yazısı konuyu tartışma boyutuna çekerek gereksiz polemik yapma amacını taşımıyor öncelikle bunu bilesin; çünkü bizlerin., yani seninle, benim aynı saflarda olduğumuzu düşünüyorum (Her ne kadar satılmış bir köpeğin savunucusu gibi davransan da) Benim görevim delil toplamak değildir.,sizlerin forum dünyasında sanırım baya emeğiniz var., yaptığınız sunumlardan kaç danesinin delillerini toplayarak ispatlı olarak yaptınız., veya şerefsizliği tescilli bir iti savunmak (her ne kadar aksini söyleseniz de) sizlere mi kaldı. Kaldı ki siz beni devletin kolluk kuvvetlerinden veya silahlı kuvvetlerden mi sanıyorsunuz!?…Eğer öyle olsaydı bilesiniz ki şimdi orada Türk askerinin kanı üzerine kurulmuş mezarın yerinde taş üstünde taş kalmazdı.. Ben bu fotoğraf ve yazıyı bir duyum olarak kabul ediyor..Devletin ilgili tüm organlarını yazıda da hazırlayan kişinin çağrısına katılarak göreve çağırıyorum bunu araştırmak ve sonuçlandırmak onların görevidir., benim değil. Ayrıca bu yazıyı farklı anlamlara çekmenin gereği yok., o şerefsizlerin görevden alınması için bu rezilliği yapması da gerekmiyor.. ve hepimiz biliyoruz ki eğer içişleri bakanlığının duyarsızlığı devam ederse Diyarbakır belediye başkanı diye anılan it eline pkk nın bayrağını alarak Ankara’nın yolunu da tutar.Ocean arkadaşım bunları bilmiyorsanız lütfen araştırın.eleştirilerinizi sonra yapın.Teşekkür ederim. RE: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - OceaN - 27-05-2007 Boncuk demiş ki:OceaN demiş ki:bu konuyu açmandan dolayı sana kızıyorum neden biliyormusun arkadaşım çünkü 1.si haberin kaynağı yok ve bu resmi yapanlar gelmiş bir de dağıtın diyor,haklı bile olsalar önce haberin kaynağı önemli ben hiç bismile gitmedim ama bu kadar güzel hazırlanmış bir karalamaya da hemen inanmam bu ara da anlatabiliyormuyum bilmiyorum [HIGHLIGHT=#ffffff]ama sakın belediye yi yada pkk mıdır nedir onları destekliyormuşum gibi saçma yorumlarda gelmesin[/HIGHLIGHT] amacım konunun karalama olması bu konuyu daha iyi araştıracam belki buraya bir daha sonucunu yazamam ama hiç yoktan bu kadar sinirlenmem bir daha ki sefere bir yerde duyduğumda Bunları bilmiyorsan diyorsun biliyorum sen içini rahat tut ama sen okuduğunu tam anlayamadın her halde arkadaşım ben yukarda o adamı savunmuyorum ben Diyarbakırı savunuyorum anlatmak istediğim bu adamı diyarbakırla bütünleştirmeyin yani o ili sadece kürtmüş yok pkk gibi saçma polemiklere sokmayın çok yapıldı o polemikler yeter.Başlık çok sinirime gitti Diyarbakır Türkiyede mi EVET cevap bu,soru ise bu olmalı vatanına hayinlik yapanlar cezalarını ne zaman ödeyecek??? benim düşüncem bu seninkine de saygım var saygılar. bu arada gözünden kaçırmış olabilirsin kırmızı ile belirginleştirdim yani ille bu adamı bütünleştirmeyin. RE: Diyarbakır Türkiye'de mi..!!???? - EşkiyA - 28-05-2007 Ocean kardeşimiz dıyarbakırlı oldugundan dolayı böyle bir olayın tüm dıyarbakırlılara mal edildiğinden dolayı sinirli görünüyor. aynı şey benim memleketimede yapılsa bende sinirlenirdim. tamam o belediye başkanı dediğiniz gibi itin tekidir ama bu tüm dıyarbakırlılara mal edilince suçsuz olanlar burda görüldüğü gibi savunamaya geçerler. Sanırım olay anlaşılmıştır. |