cennetim - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +--- Konu: cennetim (/showthread.php?tid=8959) |
cennetim - GüLYapraK - 03-12-2007 cennetim kimmiyim? hep hayalini kurdugun yeni kıyafetlerim verdigin sadakalarınım ben senin yere düşen birine uzattıgın elim bir kulaga söyledigin tatlı bir sözüm bölüştügün ekmegim samimiyetle ettigin tebessüm aklından geçen bir iyiligim sabrettiigin anların bütünü düşünürken döktügün göz yaşınım insanları daha yüksek bir yaşama götürmek isteyen düşüncelerinim gece uykularını bölüp süt emzirdigin çocugun yada bir mezar taşıyım başında dua ettigin pişman oldugun tövbelerinim anlını koydugun secdeyim yada kötülüge karanlıga sıkılan bir kurşunum ugruna öldügün vatanınım şehit düştügün yerim iyiligini istedigin bir akrabanım kapısını çaldıgın bir komşunum helal yedigin lokmayım rıskın için dolaştıgın çare kapılarınım edilen dualarınım verdigin zekatlar başını okşadıgın bir yetimim ben bir mendil satın aldıgın ihtiyar teyze yolda kalmışken arabana aldıgın bir yolcuyum aklına gelebilecek en iyi şeyim ben hatta aklının almayacagı güzelliklerim sana verilecek olan nimetlerim ugruma sabrettigin sıkıntılarım en güsel şeyim ben benden güselini görmedin alacagın en güsel hediyeyim hiç görmedigin meyvelerim hiç tatmadıgın tatlarım istedigin herşeyi o an sana verecek olanım en güzel bir şekilde öten kuş sesleriyim ben duymayı istedigin en güsel sözler görmeyi istedigin en güsel yüsüm sahip olamadıgın herşeyim ben geçen yıl fuarda gördügün araba başına gelebilecek en iyim içindeki sesim ben iyilikler dileyen sınırsız bir bahçeyim her tür meyveyi barındıran söylemedigin yalanlarım etmedigin riyalar annenden daha şevkatliyim elinin tersiyle ittigin rüşvetlerim yada vermedigin yeşil ışıgım ben dur durak bilmeyen bir sonsuzum görecegin en güsel renklerim teşekkürler ederek yedigin bir ögünüm akraba ziyaretlerinim ben senin sevindirdigin bir yakının kimseler görmediginde ettigin ibadetlerim kimselere söyleyemedigin iyi dileklerin hep hayalini kurdugun yerim ben sana hizmet etmek için can atan bir mahallim elinden tutup karşıya geçirdigin o körüm işte kapını açtıgın bir yoksulum elbiselerini paylaştıgın kontürlerini harcayıp hatrını sordugun büyüklerin ellerine şeker sıkıştırdın çocuk sana tatmadıgın lezzetler hazırlayan bir aşcıyım ben elbiseler diken bir terzi bir ömür katlandıgın karının dırdırlarıyım belki eve geldiginde güler yüz gösterdigin kocanım aklına gelebilecek tüm iyi fiillerim ben dinledigin vijdanının sesiyim aldıgın gönüllerim onardıgın kalplerim her an her yerdeyim şu an bulundugun odada bir anlık düşüncendeyim çok yakınında seninleyim atacagın basit bir adımdayım söyleyecegin iki kelimenin bütünündeyim sabırla bekle beni sana dogru yürümekteyim nedenmi geldim ben bir davetim benmi ben ulaşacagın en mükemmel yer ben cennetim ibrahim üstündağ RE: cennetim - Sema - 03-12-2007 güzeldi yaprak tşk. |