en paylaşımcı üye oylaması sonucu - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +--- Konu: en paylaşımcı üye oylaması sonucu (/showthread.php?tid=9649) Sayfalar:
1
2
|
en paylaşımcı üye oylaması sonucu - S_MecnuN - 02-01-2008 katılanlar oylar yüzdesi [HIGHLIGHT=#ffff00]yaprak 5 13.51% [/HIGHLIGHT]esmameryem 3 8.11% irem 3 8.11% Sema 5 13.51% Seda 3 8.11% melekülarz 2 5.41% mutlu gençlik 2 5.41% incitanem 3 8.11% berraksu 2 5.41% toplam 37 100.00% katılım çok az oldu arkadaşlar genede katılanlara teşekkür ediyorum. yarışmanın birincisi YAPRAK arkadaşınız olmuştur. Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyorum Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - MeleKülarZ - 02-01-2008 bende öpüyorum we tebrik ediyorum paylaşmaya dewam leyla Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - Adem52 - 03-01-2008 teprik ediyorum RE: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - Adem52 - 03-01-2008 ya arkadaşlar bu yarışmaya katılanların kaçı kız kaçı erkek merak ettim Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - EşkiyA - 03-01-2008 hile yok ben kefilim ama yeteri kadar oy kullanan olmamış Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - iremm - 05-01-2008 oy veren arkadaşlara sesleniyorum,bence oylar yanlış tarafa kaymış,kendim için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın hakettigim yerdeyim ben,leyla kardeşim özelliklede sen beni yanlış anlama ama ortada bi haksızlık görüyorum ben,ama birinci kardeşimizide tebrik ediyorum hayırlı olsun Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - M_Leyla - 05-01-2008 bence bu yarışma sonucu çoook uzadı yarışmadan; en azından yarışma sonucundan çekliyorum birincilik yaprağındır. ayrıca unutmayın ki ark.lar ben bu sitenin iki günlük üyesi değilim 1.5 yıllık üyesiyim hem bu yarışmada sadece çok konu atan değil,atılan konuların begenilmeside değerlendirilmiş. bu yarışmayı s_mecnun düzenlemeseydi eminimki böyle bi tepki almayacaktı bundan sonra hiçbir oylamayada katılmatacağımıda buradan belirteyim RE: Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - S_MecnuN - 06-01-2008 iremm demiş ki: ne demek bu anlamadım irem hanım oyları 1. ben vermedim. millet verdi. kaldıki en paylaşımcı üye demekten kastımız en faydalı şeyleri paylaşanlar kimler diye sormuştuk bu ima edilmişti. en fazla konu ekleyeni bulmak isteseydik zaten mesaj sayısından bakar yazardık ayrıca zaten sitenin sol üst tarafında yazıyo. yazının çok kırıcı olduğunu düşünüyorum. sana cevabım biraz farklı olurdu ama bayansın ve sitede bulunanların kardeşisin bu yüzden susma hakkımı kullanıyorum.... RE: Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - EşkiyA - 06-01-2008 M_Leyla demiş ki:bence bu yarışma sonucu çoook uzadı yarışmadan; en azından yarışma sonucundan çekliyorum birincilik yaprağındır. bence yanlış yaptn Leyla.. bi hile olsaydı mutlaka mudahale ederdim. hile olmadıgınıda yazdım. herkesin tek oy hakkı vardı ve onu kullandı kullanan. sonuç ortadaydı.. çekilmen yanlış oldu bence RE: Cvp: en paylaşımcı üye oylaması sonucu - S_MecnuN - 06-01-2008 *ALEmDAR* demiş ki:M_Leyla demiş ki:bence bu yarışma sonucu çoook uzadı yarışmadan; en azından yarışma sonucundan çekliyorum birincilik yaprağındır. insanlar rahatlıkla bi başkasını hiç düşünmeden suçlayabiliyorlar. burası nette olsa bu bi haktır kimse kusuruma bakmasın hakkımda farklı düşünüldüyse hakkımıda helal etmiyorum. ayrıca şuda unutulmasınki net bile olsa karşıdaki insanların kalbi gerçekten kırılabilir. mevlanın affetmeyeceği tek suç kalp kırılmasıdır bunuda dipnot olarak hatırlatayım. kaldıki farzedinki ben karektersiz bir insanım hile yaptım diyelim bunu sema kabul etmez... |