Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
bi sorum var bi cvp lütfen?..
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 3.9 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 67

bilgisayarım sürekli sorun çıkarıyor daha alalı 6 ay olmadı vista bide

format attık ama yine yavaşladı. saçma sapan bişi oldu iyice virus olabilir diyoruz

sorum şu sürekli yada sık sık format atmak pc yi yıpratırmı??

cevap bekliorum ...
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 313

evet yipratır bilgisayarın fan sıstemının ıyı olması gerekıyor sogutugutucunun ayrıca girelin siteler öncelıkle virüstaraması yapılmalı ve sistem dosyasında sürücülerini sık sık temızlemenı önerırım nasıl yapılıyor dersen anlatırım gereksız dosyalar yavaşlatır. ayrıca vista çok yavaş bir sistem alışman zor olacaktır.

Alıntı
.
Konu: 1

ewt yıpratır pc ni.benimde başımda var sürekli yavaşlıyor bilgisayar.keşke xp yüklü olsaydı işin daha kolay olurdu.

Alıntı
.

tüh ya ne bahtsızım ben...

Alıntı
.

saolun kardeşler...

Alıntı
.
Konu: 1,019

internette aktif olan bir bilgisayarda rahat çalışmak istiyorum diyorsanız en az iki ayda bir format çekmeniz gerekiyor.
bilgisayarın içinde büyük ihtimalle orjinal kurulum paketi mavcuttur.
cd kullanmadan vistayı tek tuşla kurlum kısayolunu kullanarak tekrardan kurabilirsiniz.
her markada tek tuşla kurulum kısa yolu farklıdır. örneğin Acer markalarda Alt + F10 tuşuna basarak bilgisarınızı yeniden kurabilirsinz. gerekli tüm donanım ve yazılım dosyaları otomatik olarak kurulacaktır.
yanlız tek tuşla kurulumda C sürücünüzdeki herşey silinir. diger sürücülere hiçbir şekilde zarar gelmez. belgelerinizi ve masa üstündeki önemli dökümanlarınızı yedekleyerek format bilgisarınızı yeniden kurunuz

vista agır bir işletim sistemi. bilgisayarın özelliklleri iyi olsada vista yine rahat bir çalışma imkanı sunmuyor.
size tavsiyem bilgisayarınıza xp yükleyin. marka ve modelini yazarsanız xp kurulumu için gerekli driverleri bulmanıza yardımcı olurum.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

casper marka pc miz açıkçası pek anlamam bu pc işlerinden modelini hatırlamıyorum
bende xp düşündüm sıfır aldığımız pc böyle sorun çıkarınca bende sinir oluyom.sanırım bu gidişle xp ye yönelicem.ama vistayada alıştık bakalım hayırlısı olmassa böyle giderim format attık bugün iyi gibi şuan bakalım...
saol kardeş açıklaman için

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.