seni aramızda görmek ne kadar sevindirici birşey bilemezsin.. özledim zaten seni.. artık burada beraberiz inşallah!! değil mi canım kardeşim, abim her şeyim! Allah senden binlerce kez razııi ve memnun olsun!!
.
seni aramızda görmek ne kadar sevindirici birşey bilemezsin.. özledim zaten seni.. artık burada beraberiz inşallah!! değil mi canım kardeşim, abim her şeyim! Allah senden binlerce kez razııi ve memnun olsun!!
.
Hoşgeldin sefalar getirdin
. psychomax13 demiş ki: seni aramızda görmek ne kadar sevindirici birşey bilemezsin.. özledim zaten seni.. artık burada beraberiz inşallah!! değil mi canım kardeşim, abim her şeyim! Allah senden binlerce kez razııi ve memnun olsun!! yaglara zam geldiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin kardeş
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Hoşbulduk babacanlar ...
Alıntı: yaglara zam geldiiiiiiiiiiiiiiii Ne edelim buda bizim karizmamız olsun dimi Aslanım:hıhı Neyse cok guzel bir ortam , ben genelde okuyucuyum,yazılarınızı takib ediyorum insallah , her sey cok guzel.Emegi gecenlerin yüreğine saglık diyelim. Selametle
İmza Mimza Yok Size
(En son düzenleme: 07-07-2006, 14:32 Mujahidullah.) .
ne yağı yaa!! ben sewiyom onu... o benim abim annem babam herşeyimdi ve Allahın izniyle yine herşeyim ve yine herşeyim olacak!!!
. psychomax13 demiş ki:ne yağı yaa!! ben sewiyom onu... o benim abim annem babam herşeyimdi ve Allahın izniyle yine herşeyim ve yine herşeyim olacak!!! Hala yağ yakıyon ya... fazla yakma koku yapar sonra hiç yenmez dikkat et
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . *ALEmDAR* demiş ki:psychomax13 demiş ki:ne yağı yaa!! ben sewiyom onu... o benim abim annem babam herşeyimdi ve Allahın izniyle yine herşeyim ve yine herşeyim olacak!!! yalancımıyım ben şimdi?? .
Veyse kardesim saolaın , ben de seni ALLAH rızası icin seviyorum.
Sıcak karsılaman icin tesekkurler
İmza Mimza Yok Size
. |