Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
kadın milleti işte!! :) :)
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 2.93 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

iki sevgili şezlongda otururlarken.......

kadın:hadi havuza girelim.

erkek:biraz güneşlenelim.daha sonra gireriz.

kadın:ben girmek istiyorum.hadi kalk.

erkek:iyi peki senin dediğin olsun.
'tam havuza girerken'

kadın:havuz şimdi soğuktur.boşver sonra havuza gireriz.

erkek:yok olmaz;buraya kadar geldik giricez artık.

kadın:istemiyorum ya ben güneşlenicem.hem sen benim hasta olmamı istiyosun.bu saatte havuzamı girilir.ben güneşlenmeye gidiyorum.ister gel ister gelme.

erkek:hasbinallah.ya sen demedin mi havuza girelim diye.neden rahatımı bozup havuzun kenarına gelip de vazgeçiyosun.

kadın:ben mi dedim havuza girelim diye.sen 10 dakkadır beni ayakta tutup ikna etmeye çalışıyosun.sen beni hasta etmek ve akşam bara kendi başına gitmek istiyosun.

erkek:sen ne diyosun.ben niye seni hasta etmek istiyeyim.

kadın:evet istiyosun.beni hasta edip bu yazlık yerinde fırsatını bulup beni aldatıcaksın.demek bunun için sabahın bu saatinde havuza girmek istedin.

erkek:ben mi istedim.aman allahım kafayı yiyeceğim.

kadın:hayır demiyosun.kaçıyosun.demek haklıyım.seni seviyorum ve seni kimseyle aldatmam.gözüm senden başkasını görmüyo demiyosun.eminim benden bişeyler saklıyosun.

erkek:sen burda kendi kendine konuş.ben şezlonga güneşlenmeye gidiyorum.yeter artık yaa. tatilimi zehir ettin...

kadın:neyse tamam sana inanıyorum (der ve erkeğin yanağından öper ve sarılır)

erkek:hep aynı şeyi yapıyosun nazan.beni deli edene kadar uğraşıp sonra sevgi gösteriyosun.seni anlamıyorum.

kadın:haklısın.hadi gel havuza girelim.

erkek:!!!!!!!!

Alıntı
.
Konu: 313

hahahahahha kadınalrı anlamak zordur hehehehehe sağol Smiley (5)Smiley (5)Smiley (34)

Alıntı
.