Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Abi Benim Ben...:)))))))
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 2.93 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

Genç çocuk son model Porsche'u ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durur Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük gürültü ile arabaya çarpar ikisi de inerler bakarlar ki arabanın arkası haşat Kamyonun şoförü gencin ayaklarına kapanır: "Abicim sen beni affet Ben 30 yıl çalışsam bunu ödeyemem Sen su kardeşini affet" der Çocuk bakar ki adamın hakikaten hali vakti pek yerinde değilAdamı affeder ve arabasına binip yoluna devam eder Çocuk iki, üç ışık sonra tekrar durur Derken yine büyük bir gürültüyle arabasına arkadan çarparlar Çocuk arabadan iner bir de bakar ki yine ayni kamyon şoförü arabasına vurmuştur Ancak bu sefer şoför kamyondan dışarı çıkmadan sadece kafasını pencereden uzatır ve:
"Abi benim ben Devam et!"Smiley (18)
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
(En son düzenleme: 27-11-2008, 10:11 Sema.) .
Konu: 3

Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5): Smiley (5)
Teşekkürlerr...
[Resim: 2de1xj0.jpg]

Hayat Öyle ßir Karmaşa Ki
Ya Doğru Zamanda Yanlış İnsanı Çıkarıyor Karşına,
Ya Da Yanlış Zamanda Doğru İnsanın Kaybına Neden Oluyor..
Artık Güven Ve Mutluluğu ßulmak Çok Zor,
İnsanları Tanımak ßir 0 Kadar İmkansız!
Ya Zamana Yeniliyorsun,Ya Da Kişiye..!!

Alıntı
.