Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Ulead Video Studio 9 Türkçe Anlatımlı Dersleri | Kendi Videolarınızı Yapın
Konuyu Değerlendir
  • 7 Oy - 3.14 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 96

[Resim: ulead9.jpg]

Ulead Video Studio 9 Türkçe Anlatımlı Dersleri - Kendi videolarınızı yapın

Resimlerinizden efektli ve müzikli VCD yapmak. Videolarınızı kırpmak birleştirmek yazı eklemek için eşsiz bir program. Ayrıca videolarınızı istediğiniz format da kısa sürede çevirebilirsiniz. Ayrıca videolardan sesi süzerek mp3 formatında ses kaydı yapabilirsiniz.
Bu yazılımla videolarınıza her şeyi yapabilirsiniz. Videolarınızı olduğundan daha fazla değiştirebilir onları kesebilir birleştirebilirsiniz. Filmlerinize Jenerikler hazırlayabilir, birbirinden güzel yazı efektleri, görsel efekt, geçiş efektleri atabilirsiniz.

[Resim: TsTUN.jpg]

http://www.wupload.com/file/192088522/dersogretici.rar

Alıntı
.