Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Elektronik Sigara
Konuyu Değerlendir
  • 5 Oy - 3.4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 25

Site adresi: http://www.sigara.mobi

Sigaradan kurtulmak , sigarayı tamamen bırakmak ve sağlıklı bir hayatın vermiş olduğu huzuru yakalamak isteyen herkes farklı yollar kullanmaktadırlar.Bu durumu ticari bir sektöre dönüştüren firmalar her gün yepyeni bir ürünle karşımıza çıkıyor.Elektronik Sigara bu yöntemler içersinde en etkilisi olarak ilk sırada yer alıyor.Siteyi kurarken bir sigara tiryakisi olarak birden fazla ürün denedim.Bantlar, medikal ilaçlar , sakızlar ve en sonunda elektronik sigaranın en faydalı çözüm olduğuna karar verdim.

Elektronik sigaranın en kesin çözüm olduğuna karar vermemin ardından bu konuda en başarılı çalışmalar yapan farklı e sigara ve e likit modellerini inceledim.Dekang, Flavour art, Red Kiwi , Ego T vs. Bunlar içersinde Red Kiwi Ego C6 V3 modelini ve bu modelle uyumlu olarak üretilen Flavour art likitlerinin tiryakiliğe son vermede en etkili araçlar olduğunu düşünüyorum.Bu site ile Red Kiwi Ego C6 V3 modelini ve flavour art likitlerinı tanıtmayı ve bu ürünler ile ilgili gelişmeleri aktarmayı amaçladım.13 senedir sigara kullanmış ve 2 aydır sigarayı bırakmış biri olarak bu ürünü tanıtmak zaruriyeti hissettim.

Çin malı ürünlerin aksine için kalitesi sızdırmazlığı ve kullanım kolaylığı en üstün ürünlerin tanıtımı yapılan sitede İtalyan Flavour art ve Alman Red Kiwi uyumunu göreceksiniz.

Alıntı
(En son düzenleme: 05-08-2013, 17:17 forlif.) .