Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ALLAH'IM PEYGAMBER EFENDİMİZE RAHMET EYLE
Konuyu Değerlendir
  • 22 Oy - 2.36 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 61

ALLAH'IM PEYGAMBER EFENDİMİZE RAHMET EYLE
[Resim: duacocuk20qs.jpg]
Allahım Peygamber Efendimize rahmet eyle.Öyle rahmet ki,onun hürmetine bizi ve bütün korku ve belalardan kurtar.Bütün ihtiyaçlarımızı o rahmetin hürmetine yerini getir.Bütün günahlarımızı o rahmetin hürmetine temizle,o rahmetin hürmetine bütün hata ve günahlarımızı bağışla.
Ey Allahım,ey dualara cevap veren !Hayatım boyunca ve ben öldükten sonra, her an be salavatın kat katını ver.Bir milyon salat ve salam,bir okadar da çarpımından çıkan netice ve bunun da katı katı,Efendimiz Muhammed'e(Aleyna Ve Aleykum Selam.m) O'nun AL,ashab,yardımcı ve tabilerine olsun.
Bu salavatların herbirini benim ömür müddetimdeki günahkar nefeslerim sayısınca çoğalt.Bu salavatların herbirisi hürmetine beni affeyle bana merhamet et.Bunu rahmetinle yap,Ya Erhamer-Rahimin

AMİN
!!!!

Alıntı
.
Konu: 458

Amin Amin AMin....

Alıntı
.