Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
dinler arası diyalog tuzagı
Konuyu Değerlendir
  • 26 Oy - 3.08 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 11

[Resim: 9758525387go0.jpg]

okumanızı tavsıye edıyorum

Hıristiyan alemi, özellikle İngilizler; 18. Asırdan itibaren, İslam alemine karşı uyguladıkları planları gözden geçirmeye başladılar. Çünkü, asırlardır uyguladıkları yıkma amaçlı planlar istenilen neticeyi vermemişti.

Netice alabilecekleri yeni projeler üretmeye koyuldular.

Müslümanları parçalayıp, birbirine düşürerek kaleyi içerinden fethetmekti amaç.

Bunun için de, çeşitli ırk ve dildeki insanları tek vücud halinde dimdim oyakta tutan İslam dinin dejenere edilmesi, aslı unsurlarından uzaklaştırılması gerekiyordu.

Birşeyi yapmak için de yıkmak için de o şeyi iyi bilmek gerekir. Bu prensip gereği, İslamiyeti en ince teferruatına kadar bilen binlerce casus yetiştirdiler. İslam alemine dağılan bu Müslüman, hatta alim kılıkları ajanlar, Müslümanların inancını hassas noktalarından karıştırmaya başladılar. İngiliz Entilejans servisi elemanlarından Hempher hatıratında (1730) İsam ülkelerinde beşbin elemanlarının bulunduğunu yazmaktadır.

İşte biz bu kitabımızla, sondan bir önceki, "Dinlerarası Diyalog ve Hoşgörü" projesini, bütün yönleri ile projenin mimarlarının ağzından ve çeşitli yorumlarla sizlere sunuyoruz

Alıntı
.
Konu: 1,019

papanın bugunlerdeki cahilce acıklamaları üstüne bizim dinler arası diyalog sacmalıkçıları hala diyalog yupma peşindeler ne işse. islamiyete bir faydası olmayacak bir işe ne diye devam ederler anlamış değilim.. bizim bilmedigimiz bir çıkarları var heraldeki ısrarla devam etmek istiyorlar diyalog yapmaya... Rabbim hidayet nasip eylesin..

[Resim: cahilpapa.jpg]

papanın söylemiş oldugu o cahilce sözleri sanırım hepimiz biliyoruzdur.

okunması gereken en önemli kitaplardan birini kardeşimiz sizlere tanıtmış teşekürler kardeş.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.