Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
BU DİL ÇOK ŞİRİN YA :)
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 2.64 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

“-Bu mesaji oxudunsa mene heyransan. Vecine değilse meni sevirsen. Cawab versen mensiz yashaya bilmirsen. Cavab vermesen mene vurgunsan. Gorek indi ne edeceksen?...”

“-Dünyada bir çox insan var. Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi gorxulu bezisi gorxusuz. Bezisi ağlayib bezisi gülür amma gözeliklere ve xosbextiye layıq olan bir insan varo da indi mesajimi oxuyur…”

“- Senin üçün uzaqdan sevmeyi, baxmadan gormeyi, toxunmadan hissetmeyi, esitmeden dinlemeyi, goz yaşlarımla gülmeyi ve govusmaq üçün sebretmeyi oyrendim ancaq sensizliği esla…”

“- Darixdiğin senin üçün darixirsa darixmaq gozeldir. Donecekse gozlediyin gozlemek gozeldir. Sevirse sevdiyin bax ele bu her şeye beraberdir…”

“- Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediye yaşayacaq…”

“- Dünyada her şey ozüne bir yoldaş axtarar daşin gelbi yoxdur amma onu da yosun sarar..”

“- Senin olan her şeyi hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün sevirem.”
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.