Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
özür mesajları
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

MESAJIM YÜREĞİMİN EN DERİN KÖŞESİNDEN GELİYOR? BU NEDENLE ŞAKA MI YAPIYOR DİYE DÜŞÜNME SEVDİĞİM? KIRGINLIKLAR KALKSIN İSTİYORUM BİRİCİĞİM. ÖZÜRLERİMİ KABUL ET!

--------------------------------------------------------------------------------

BİLİYORUM BUGÜN SENİ İSTEMEDEN KIRDIM VE SONRA PİŞMANLIKLAR DENİZİNDE KULAÇ ATIP DURDUM ÇARESİZCE... BİLİYORUM GÖZLERiNDEN OKUDUM KIRGINLIĞINI. AFFET BENİ NE.OLUR SEVDİĞİM... ÖZüRLERİMi KABUL ET. SENi SEVİYORUM!

--------------------------------------------------------------------------------

BİLİRSiN AFFETMEK GİBİ BİR BAŞKA BÜYÜKLÜK YOKTUR.. BEN DE BİR HATA YAPTIM VE AFFINA SIĞINIYORUM.. AFFET LÜTFEN BENİ...

BU SMS İLE BİR DE ÖPÜCÜK YOLLUYORUM SANA ÖZÜRLERİMİ KABUL EDİP, BENİ AFFETMEN İÇİN. O KADAR DEĞERLİSİN Kİ BENİM İÇİN, SENSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM.

BİLİYORUM HATA BENDE... YAPTIĞIM AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL! AMA YİNE DE YALVARIYORUM SANA NE OLUR BENİ AFFET...
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.