Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bush'tan K. Kore'ye müdahale sinyali
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 2.93 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

Bush'tan K. Kore'ye müdahale sinyali
Kuzey Kore'nin nükleer teknoloji transferinin ''ciddi sonuçlar'' doğuracağını söyle yenBush, ABC TV'de ''Nükleer silah transferi yaptıkları konusunda bir istihbarat alırsak transferi durduracağız, bunu taşıyan gemi ya da uçakla ilgileneceğiz''
19 Ekim 2006 07:21
Yazı boyutunu büyütmek için

Bu konuda ABD'nin misilleme yapıp yapmayacağına değinmeyen ABD Başkanı George Bush, Bush, transferin Pyonyang yönetimi için ''ciddi sonuçlar'' doğuracağını söyledi.

Bush, 9 Ekimdeki nükleer deneme konusunda olduğu gibi transfer konusunda da Kuzey Kore lideri Kim Jong-il'in sorumlu tutulacağını belirterek, ''Sorumlu tutulmaları için tüm imkanlarımızı kullanacağız'' diye konuştu. Öte yandan Bush, Irak ve Vietnam savaşı arasında benzerlik olduğunu ilk kez kabul etti. ABC televizyonuna yaptığı açıklamada Bush, Irak'taki saldırıları Vietnam'ın Tet saldırısına benzeten New York Times gazetesinin köşe yazarı Thomas Friedman'ın ''haklı olabileceğini'' belirtti.

(aa)
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

Kuzey Kore: Yeni denememiz normal
Kuzey Kore, ilk kez yeni bir nükleer deneme yapma ihtimalini ortaya attı. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığının iki numaralı ismi Li Gun, ABD'nin ABC televizyonuna yaptığı açıklamada, ''ikinci denemenin son derece normal olduğunu'' söyledi.
19 Ekim 2006 07:24

Li, ''Bu nedenle endişelenmeye gerek yok'' dedi. Bunun, yeni bir deneme yapılırsa ABD'nin şaşırmaması gerektiği anlamına gelip gelmediğine ilişkin bir soru üzerine Li, ''Evet, böyle'' yanıtını verdi. Li, ''Geçen yıl nükleer silahımız olduğunu duyurmuştuk. Bu silahlara sahip olduğumuzu barışçıl bir şekilde sadece ispatlıyoruz'' diye konuştu. ABD, Güney Kore ve Japonya spekülasyonlar üzerine Kuzey Kore'yi yeni bir nükleer deneme yapmaması konusunda uyarmıştı.

(aa)

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

Rice'dan Kuzey Kore'ye uyarı
ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Kuzey Kore'yi ikinci bir nükleer denemede bulunmaması konusunda uyardı
19 Ekim 2006 07:25

BM Güvenlik Konseyi'nin Kuzey Kore'ye yönelik aldığı yaptırımların uygulanması konusunda çıktığı ikna turu çerçevesinde Japonya'nın başkenti Tokyo'da bulunan Rice, basına yaptığı açıklamada, Kuzey Kore'nin başka bir nükleer denemede bulunması halinde ''yeni yaptırımların uygulanacağı'' tehdidinde bulundu.

Rice, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Ası ile görüşmesinin ardından Kuzey Kore'ye yaptırımların hızlı ve etkili uygulanması çağrısında bulunmuş ve ABD'nin, Kuzey Kore'nin her türlü tehdidine karşı Japonya'yı savunmak istediği belirtmişti.

(aa)

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.