/
04-01-2007, 16:22
görüntülenen ruh
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=209055 ruh görüntülenmiş; inanmadım ya siz?
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
04-01-2007, 23:01
Cvp: görüntülenen ruh
bakalım nasıl bir şey miş
.
/
05-01-2007, 09:24
EMEĞİNE SAĞLIK BACIM AMA RUHLAR SADECE EN ZOR DURUMDA GÖZLER GÖREBİLİRM TEKNOLOJİ ONA YETİŞEMEZ BENDE İNANMADIM
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !
.
/
05-01-2007, 12:11
iyi o zaman mutabıkız
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
05-01-2007, 23:07
Allah razı olsun kardeşim:ilginç bende lisede inancın gölgesinde kitbını okumuştum(Abdulfettah şahin)o kitapta kirliyan tekniğinden bahsediliyodu.bilimsel olarak kantlnmış çekirgeler bantlanmış.ölene kadar beklnlmiş ve özel bi makinayla bunlrın ruhlrnn fotğrafı çeklmiş.(kaynaklıdır ha kardeşler
kitabı alın bakın)hatta felsefe hocm bi türlü kabul etmyodu ruhu.onada göstermşitim yine etmdedi mübarek
neyse işte ben sustum gittm.selametle
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.