/
10-02-2007, 18:47
Bir kaç yenilik
s.a arkadaşlar ufak tefek bazı değişiklikler yaptık haber verelim istedim..
birincisi hızlı mesaj bölümüne imageshack.us sitesine resim yüklemenizi sağlayan bir kısa yol koyduk..
2. her üyenin profilinde sağ taraflarda yorum yap yazan biryer var oraya tıklayarak üye hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirsiniz. (yorum yapmak istediğiniz üyenin ismi (Kullanıcı adı)üzerine tıklayın açılan sayfada sağ tafafta yorum yap yazısı karşınıza çıkacak.)
Kolay gelsin
saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
10-02-2007, 21:22
Cvp: Bir kaç yenilik
çok güzel mahmut abim!! ellerine sağlık!!
.
/
11-02-2007, 10:37
son olarakta avatar resminin altındaki bilgiler içinde ruh halim yazan bir yer eklendi.
hoş bir özellik. o anki psikolojik durumunuzu belirtebilirsiniz.
yapmanız gereken profil ayarlarına girip ordan size uygun ruhhalini seçmek olacak.
bunun en kolay yolu yazdıgınız mesajın yanında bulunan tıkla seç resmine tıklamak...
Kolay gelsin
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
.
/
11-02-2007, 12:46
Çok saoL PatroN eLİne saGlık...
.
/
15-02-2007, 18:45
s.a arkadaşlar farkındaymışsınız belki, forumda yeni konu açarken filan yavaşlama vardı bir kaç değişiklik yaptım eskisini göre daha hızlı oldu...
forum halada yavaş diyorsanız mozilla firefox u tavsiye ederim. site ilk açıldıgında üst kısımda firefox la ilgili birşeyler yazan bir banner var ona tıklayarak indirebilirsiniz...
Saygılar...
Paylaşımlar için Teşekkürler
.
/
16-02-2007, 10:21
Eline sağlık hız konusunda benim şikayetlerim vardı ve çok yavaş açılıyordu;şimdi daha iyi biraz daha hızlanmış. Çalışmaların için teşekkürler.
.
/
16-02-2007, 10:28
rica ederim kardeş
farkında olsaydım daha önce bir müdahelede bulunurdum
.