Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bir kaç yenilik
Konuyu Değerlendir
  • 7 Oy - 2.43 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

s.a arkadaşlar ufak tefek bazı değişiklikler yaptık haber verelim istedim..

birincisi hızlı mesaj bölümüne imageshack.us sitesine resim yüklemenizi sağlayan bir kısa yol koyduk..

2. her üyenin profilinde sağ taraflarda yorum yap yazan biryer var oraya tıklayarak üye hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirsiniz. (yorum yapmak istediğiniz üyenin ismi (Kullanıcı adı)üzerine tıklayın açılan sayfada sağ tafafta yorum yap yazısı karşınıza çıkacak.)

Kolay gelsin

saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

çok güzel mahmut abim!! ellerine sağlık!!

Alıntı
.

son olarakta avatar resminin altındaki bilgiler içinde ruh halim yazan bir yer eklendi.
hoş bir özellik. o anki psikolojik durumunuzu belirtebilirsiniz.
yapmanız gereken profil ayarlarına girip ordan size uygun ruhhalini seçmek olacak.
bunun en kolay yolu yazdıgınız mesajın yanında bulunan tıkla seç resmine tıklamak...

Kolay gelsin
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 21

Çok saoL PatroN eLİne saGlık...

Alıntı
.

s.a arkadaşlar farkındaymışsınız belki, forumda yeni konu açarken filan yavaşlama vardı bir kaç değişiklik yaptım eskisini göre daha hızlı oldu...

forum halada yavaş diyorsanız mozilla firefox u tavsiye ederim. site ilk açıldıgında üst kısımda firefox la ilgili birşeyler yazan bir banner var ona tıklayarak indirebilirsiniz...

Saygılar...

Paylaşımlar için Teşekkürler

Alıntı
.
Konu: 156

Eline sağlık hız konusunda benim şikayetlerim vardı ve çok yavaş açılıyordu;şimdi daha iyi biraz daha hızlanmış. Çalışmaların için teşekkürler.

Alıntı
.

rica ederim kardeşSmiley (18)
farkında olsaydım daha önce bir müdahelede bulunurdumSmiley (29)

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.