Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bakmayan hiç bilemez
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 3.11 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 42

yok krizantem bnm kadar saf olmazsın Smiley (18)
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

.
Konu: 1,019

bu saflar nie saf neyi anlamadılar anlatımSmiley (18)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

.
Konu: 42

demeye çekiniyorum Smiley (28) daha saf görünmek bide diline düşmekten dolayı.Açıklim Smiley şimdi msj yazdım Smiley (28) bekledim(millette süper falan deyince bişe gösterilecek dedim) Smiley (28) sonra şöle anladım sadece böle bi imkan sunulmuş haber veriliyor ... ,ondan öle yazdım.ohhh be.ne biçim msj yazıyon,bizi ne hale sokuyon,eminim gülüyosundur da.neyse buyur Smiley (18)
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

.

bende sadım hiç anlamadınız...

yukardaki gibi mesaj yazarsanız cvp yazmadan yazdıgınız mesajı göremeyecekler özellik bu Smiley (18)
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

.
Konu: 80

e gzl
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

.
Konu: 156

Arkadaşlar verilen emek için teşekkür ederim ama ben şahsen okumadığım ve içeriğini bilmediğim bir şeye olumlu veya olumsuz mesaj yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Düşünün ki içeriğinden rahatsız olduğum için eleştiri mesajı yazmam gerekirken bilinmeyene ne yazılabilir ki???..Ben şahsen zorlamayla yapılacak bir teşekkürü anlamlı bulmuyor ve paylaşımcı arkadaşları tüm konuları yakından takip ederek katılıma davet ediyorum. unutulmamalıdır ki forumun besin kaynağı konuların paylaşımı ve verilen emeğin taktir edilmesidir. Teşekkür ederim.

.

boncuk demiş ki:Arkadaşlar verilen emek için teşekkür ederim ama ben şahsen okumadığım ve içeriğini bilmediğim bir şeye olumlu veya olumsuz mesaj yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Düşünün ki içeriğinden rahatsız olduğum için eleştiri mesajı yazmam gerekirken bilinmeyene ne yazılabilir ki???..Ben şahsen zorlamayla yapılacak bir teşekkürü anlamlı bulmuyor ve paylaşımcı arkadaşları tüm konuları yakından takip ederek katılıma davet ediyorum. unutulmamalıdır ki forumun besin kaynağı konuların paylaşımı ve verilen emeğin taktir edilmesidir. Teşekkür ederim.

kardeş çok güzel bir yorum yapmışsın... forum misafirlerede açık oldugundan bazı şeyleri görebilmeleri için üye olmaları gereksin istiyorum. yani hep alıp gitmesinler birazda bilgilrinden bizleri istifade ettirsinlerSmiley (18) karşılıklı bir paylaşım kadar güzel olan ne olabilir ki

TeşekkürlerSmiley (18)

.

{EDITOR=bu özellik başka bir özellikle çakıştıgı için kaldırmak zorundakaldımSmiley (29)EDITOR}

.