/
17-03-2007, 00:59
LÜTFEN ŞİİR OYLAMASINA KATILALIM..!!
{EDITOR=<DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-pagination: none; mso-layout-grid-align: none"><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Arial TUR'"><STRONG>Selamun Aleyküm sevgili arkadaşlar bu http://www.igmg.fm/index.php adreste düzenlenmiş olan şiir yarışmasına katılıp oylamaya katılmanızı istirham ediyoruz...Begendiginiz şiire oy vermenizi ve bu vesile ile en güzel şiirin seçilmesinde katkıda bulunmanızı rica ediyoruz..Senin sevgin Allah ım adlı şiir bu acize ait ama lütfen okuyup begenmeden oy verilmesin...Allah cc emanetsiniz tşkler...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></STRONG></SPAN></P><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-pagination: none; mso-layout-grid-align: none"><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Arial TUR'"><o:p><STRONG> </STRONG></o:p></SPAN></P><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-pagination: none; mso-layout-grid-align: none"><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Arial TUR'"><STRONG>Not: Yönetici kardeşler verdigimiz adres eger sizi rahatsız ederse lütfen hakkınızı helal ediniz,ve yazıyı iptal ediniz..<o:p></o:p></STRONG></SPAN></P></DIV>EDITOR}
.
/
17-03-2007, 07:55
Cvp: LÜTFEN ŞİİR OYLAMASINA KATILALIM..!!
Aleyna Ve Aleykum Selam kardeş... rahatsızlık yok
arkadaşlar o adresteki "Senin Sevgin Allahım" adlı şiir İlvan Enes kardeşimize ait... bu kadarı söylemem yeterliolur sanırım
Siz anlarsınız ne demek istediğimi
şuan zaten kardeşimizin şiiri birinciliği elde tutuyor.. İnşallah sonuçta öyle olur
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
17-03-2007, 11:22
{EDITOR=<DIV><STRONG>oyladık arkadaşım sağol</STRONG> </DIV>EDITOR}
.
/
17-03-2007, 11:22
{EDITOR=<DIV>tşk ler
</DIV>EDITOR}
.
/
17-03-2007, 11:29
{EDITOR=<DIV>Begenip oy veren herkesten Rab bim razı olsun tşk ler..</DIV>EDITOR}
.
/
17-03-2007, 12:11
{EDITOR=<DIV>sağol kardeş bilgi için</DIV>EDITOR}
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
17-03-2007, 16:22
{EDITOR=<DIV>gönlündeki uhrevi zenginliği güzel anlatmışşın yüreğine kalemine sağlık.</DIV>EDITOR}
.
/
18-03-2007, 13:09
{EDITOR=<DIV>mşllh başta gidiyosun.allah devamını getirsin</DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
22-03-2007, 13:25
{EDITOR=<DIV>başarılarınızın devamını dilerim.</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.