{EDITOR=<DIV align=center>SEVMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇTİM<br><br>kötü günümde yanımda olmadığın zaman<br>vazgeçtim<br>canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim <br>bana yalan söylediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde<br>vazgeçtim<br>her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için <br>vazgeçtim<br>ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana veremediğinde<br>vazgeçtim<br>sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiç saydığın için<br>vazgeçtim<br>tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için <br>vazgeçtim<br>BENCİL OLDUĞUN İÇİN<br>vazgeçtim<br><br>bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.<br>ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.<br>bu yüzden bende senden vazgeçtim <br><br>FRİDA KAHLO<br></DIV>EDITOR}
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.
.