Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Sevmekten Ne Zaman Vazgeçtim....
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.07 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 19

{EDITOR=<DIV align=center>SEVMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇTİM<br><br>kötü günümde yanımda olmadığın zaman<br>vazgeçtim<br>canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim <br>bana yalan söylediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde<br>vazgeçtim<br>her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için <br>vazgeçtim<br>ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana veremediğinde<br>vazgeçtim<br>sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiç saydığın için<br>vazgeçtim<br>tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için <br>vazgeçtim<br>BENCİL OLDUĞUN İÇİN<br>vazgeçtim<br><br>bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.<br>ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.<br>bu yüzden bende senden vazgeçtim <br><br>FRİDA KAHLO<br></DIV>EDITOR}
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.

Alıntı
.
Konu: 215

{EDITOR=<DIV>ellerine sağlık</DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 313

{EDITOR=<DIV>vazgeçmek zor tek neden yetmıyor ve bazen ne kadar sevsenızde hataları görmemezlikten gelemıyorsunuz teşekkürler</DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 723

bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
bu yüzden bende senden vazgeçtim

buna şöyle bi son yazayım
seni sevdiğim için gidiyorum inan seni sevmeseydim kalırdım

Alıntı
.