/
12-04-2007, 06:37
askere gidiyorum
{EDITOR=<DIV>arkadaşlar ben askere gidiyorum. hakkınızı helal edin. bu arada mahmut bey nerelerdesiniz.</DIV>EDITOR}
yahudiler hariç tüm insanları seviyorum.
.
/
12-04-2007, 12:49
Cvp: askere gidiyorum
{EDITOR=<DIV>hayırlı tezkereler kardeşim. Mahmut bey kops sınavları için bir müddet yokum diye mesaj yazmıştı. görebilirsiniz.</DIV><DIV> </DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
12-04-2007, 12:49
{EDITOR=<DIV>helal olsun ahmet abi allaha emanet ol</DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
12-04-2007, 23:00
{EDITOR=<DIV>hayırlı teskereler<FONT color=#000000> </FONT><SPAN class=largetext><FONT style="FONT-SIZE: 9pt"><A href="http://www.huzurforum.com/frm/member.php?action=profile&uid=377"><B><FONT color=#000000>Bluesky</FONT></B></A> .hsyırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsiniz inşallah.</FONT></SPAN><FONT style="FONT-SIZE: 9pt"><br></FONT></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.
/
13-04-2007, 08:30
{EDITOR=<DIV><STRONG>Allaha emanetsiniz hayırlı teskereler ...</STRONG></DIV>EDITOR}
.
/
17-04-2007, 11:00
{EDITOR=kuzen işler ters gitti görüşemedik kusura bakma.. 5 ay sonra görüşürüz inşl....<br><br>allah kolaylık versin.....<br>EDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.