Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bu sensin ..
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 3.1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 9

Bir gün, çelimsiz, küçük bir kiz çocugu sokagin kösesine oturmus yiyecek, para, ya da alabilecegi herhangi bir sey için dileniyordu. Üzerinde yirtik, pirtik giysiler vardi; yüzü gözü kir içinde, perisan bir hali vardi.
Kiz dilenirken, sokaktan genç, canli ve iyi görünümlü bir adam geçti. Kizi farketmisti ama belli etmemek için dönüp ikinci kez bakmadi. Büyük ve lüks evine, mutlu ve rahat ailesinin yanina geldiginde, çok güzel hazirlanmis aksam sofrasi onu bekliyordu.
Fakat az sonra düsünceleri tekrar o fakir kiza takiliverdi. Duygulari birseylere itiraz ediyordu.
Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarini Allah' a yöneltti:
"Böyle birseyin olmasina nasil müsaade ediyorsun? Neden o küçük kiza yardim için birseyler yapmiyorsun Allah' im?" diye yakindi içinden.
Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap isitti :

"Yaptim. Seni yarattim!"

Alıntı
.
Konu: 1,019

tşkler güzel bir övkü
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.