Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Silinen Dosyaları Geri Getirin -RecoverMyFiles
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 2.54 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

Handy Recovery, sabit sürücünüzün nedeni ne olursa olsun, sildiğiniz (formatlama dahil) tüm dosyaları ve partisyonları bulup, bunları tarih sırasına göre klasörleyen ve istediğiniz dosyayı ya da dosyaları kurtarmanıza yarayan oldukça kullanışlı bir yazılım.

Tüm Windows dosya sistemlerini destekleyen Handy Recovery, benzerlerine oranla çok daha hızlı sürücü analizi yapıyor. Arayüzü çok sade olan programı deneyimsiz kullanıcılar bile rahatlıkla kullanabilir.
Smiley (31)Smiley (31)Smiley (31)OCEANSmiley (31)Smiley (31)Smiley (31)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 55

bu benim çok işime yarar

teşekkürlerSmiley
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]

Alıntı
.
Konu: 0

sağol ellerine sağlık

Alıntı
.
Konu: 1,019

vaktim olunca ayrıntılı açıklamasını yapacagım....

bilgisayara format bile çekmiş olsanız bu program formattan önceki dosyalarınıza ulaşır ve o dosyaları geri getirebilir

Buyrun Link
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 0

(01-11-2007, 15:29 )nebi20 demiş ki: sağol ellerine sağlık

Alıntı
.