Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Yürekli Ol
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

Yürekli Ol
Bazen öyle insanlar vardır ki, yaptıkları ile sözleri hiç
bağdaşmaz nedense, yüreklerimi yoktur, kişiliklerimi zayıftır bilinmez...!
Oysa insan ne olursa olsun, yürekli ve onurlu olmalı, her yaşadığı sorunda yıkılmamalı,
çünkü her düşüş bir kalkışı öğretir. Hatalar insanlara
mahsustur, hatasız kul olmaz! hatasız dost arayan, dostsuz kalır.
Bazı insanlar, dost olmak, arkadaş olmak ister! güzel bir dostluk
başlar sonra birde bakarsınız ki; sebepsiz bir açıklama dahi yapma cesaretini göstermeden, yanıtlarınıza cevap verme gereği bile duymadan kaybolup giderler.
Aynı şeylerin seninde başına gelmesini istemiyorsan, sana
yapılmasını istemediğini sende başkasına yapmayacaksın...! yani
kısaca çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batıracaksın, herkes karşısındakini kendisi gibi bilir, senin kişilğin nasılsa, karşındaki insanıda öyle görürsün.
Herkesin içinde bir çocukluk vardır kaç yaşına gelirse gelsin,
kendi yapmak istediklerimizi yapamadığımız ve bir başkasının içinden gelerek yaptıklarına baktığımız zaman, imreniriz ve bunu belli etmemeye çalışırız! yapanlarıda kıskandığımız için kötülemeye çalışırız. Oysa sende cesaretini topla içinden
ne geliyorsa onu yap! toplum için değilde kendin için yaşa, hep
acaba toplum neder diye kendimizi köreltmiyormuyuz sanki; biz toplum için yaşasakta acaba toplum bizim için yaşarmı...!

[Resim: sondarbecopyvp7.jpg]
alıntıdır
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 56

yaşamaz, teşekkürler sema

Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Smiley (29)

Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz

Sana gitme demeyeceğim
Ama
Gitme LAVİNİA

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.