Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
PKK'nın Zehir Tarlasına Operasyon
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 3.05 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

PKK'nın Zehir Tarlasına Operasyon
05.07.2006 15:23

[Resim: pkkuyusturucutarlasi.jpg]
Diyarbakır'da Jandarma timleri, PKK'nın 20 ayrı uyuşturucu tarlasını tespit edip yoketti. Para kaynağı yokolan PKK, anında Jandarma'yla çatışmaya girdi.

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi kırsalında arama yapan güvenlik güçleri 20 ayrı noktada Hint keneviri ekildiğini belirledi. Esrar elde etmek üzere ekilen kenevirler köy korucuları tarafından söküldü ve yakılarak imha edildi.

Kulp Jandarma Komutanlığı timleri ve geçici köy korucuları Şen Yaylası'nda yaptıkları arazi aramalarında 20 ayrı noktada Hint keneviri ekildiğini belirledi.

‘PKK terör örgütünün uyuşturucu tarlaları’ olduğu ifade edilen arazilerdeki on binlerce kök Hint kenevirleri korucular tarafından söküldü ve yakılarak imha edildi. Yetkililer, imha edilen Hint kenevirlerinden yüzlerce kilo esrar elde edilebileceğini belirtti.

Arazilerdeki kenevirleri imha eden güvenlik güçleri dönüş yolunda bir grup teröristin taciz ateşine maruz kaldı. Kısa süreli yaşanan çatışmanın ardından teröristler kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı arama ve operasyonlar devam ediyor.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.