Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Avucunuzdaki Kelebek
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.25 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 6

Zamanın birinde iki tane kız kardeş varmış.çok akıllıymışlar ve zamanla etrafındakiler onların sorularına cevap veremez olmuş.Anneleride kızları alıp dağdaki bilğenin yanına götürür.

Kızlar bilgeyle karşılaşınca kızlar çok mutlu olmuşlar fakat zamanla bilgenin her şeyi bilmesi canlarını sıkmış.Bilgenin bilemeyecegi bir soru düşünmeye başlamışlar.

Kızlardan biri "Buldum" diye sevinmiş."iki elimin arasına bir kelebek koyacagım ve bilgeye soracagım avucumda kelebek var. Canlımı ölümü diye.Canlı derse avucumu bastırıp kelebegi öldürecegim.Ölü derse kelebegi bırakacagım ve her ne derse cevabı bilemeyecek"

Kızların biri kapalı tutugu elini bilgeye uzatır ve "Avucumdaki kelebek canlımı, ölümü " diye sorar.
Bilge cevaplamadan önce kızın gözlerine bakar ve şu cevabı verir:
"SENİN ELLERİNDE KIZIM. SENİN ELİNDE"
Hayımızda mutlu olmakta, üzülmekte bizim ellerimizde.Tam avucumuzun içinde....

Alıntı
.
Konu: 67

hım çok sevimli bi hikaye
ama "HERŞEY" bizim elimizde değil
hayatımızdaki herşeyi bizim yönettiğimizi yada yönetebileceğimizi sanmıyorum

elinize sağlık
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 109

Çok hoş bi öyküydü ama.ben de bekçiye katılacağım maalesef....Smiley (29)
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

EVET BENDE BAYILIRIM HİKAYELERE AMA KATILIYORUM MALESEF ARKADAŞLARIMA ÇOGU ŞEY BENİM ELİMDE DEGİL OLSA NE OLURDU ORASINI DA BİLMİYOM AMA NEYSEE... EMEĞİNİZE SAĞLIK
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 486

güzel hikayeydi kardeşim, bende arkadaşlara katılıyorum.

emeğinize sağlık.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 723

bende arkadaşlara katılıyorum Smiley (28)
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.