Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ne öneri ne şikayet ne istek benimkisi...
Konuyu Değerlendir
  • 32 Oy - 2.72 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 67

farkettiniz mi kardeşlerim forum son haftalarda çok ıssızlaştı, böyle "terkedilmiş" bi hali var. yani bende uzun zaman sonra tekrar foruma döndüğümde bi kaç kişi dışında herkes uzakta
ben forumumuzu seviyorum ama forum biraz sessiz geldi

bu bi eleştiri değil
sadece bitek ben mi böyle düşünüyorum merak ettim Smiley (28)
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 313

Haklısın bir bası bosluk var degılmı bekcı neden bu gidişler bir anlam veremedim mahmutta ortada yok ben butun gun forumdayım bir kaç kişi geliyor sadece

Alıntı
.
Konu: 486

haklısın bekçi,güzel formum bu şekilde başı boş bırakılmayı hak etmiyo,gereken ilgi gösterilirse bu forum çok çok daha iyi yerlere gelecek eminim,lütfen arkadaşlar hep beraber formumuza sahip çıkalım.

haksızmıyım arkadaşlar?
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.

haklısın tabi sema forumumuzda fani işte illa bigün onunda sonu gelecek ama biz katıldıkça güzel oluyodu be....

Alıntı
.

sağolasın rüzgargülü senin için bundan sonra daha çok yorum yapacam o zaman ama bak sende tek tük uğruyosun gözümden kaçıyo sanma...

Alıntı
.

anaaaaaaa forumda benden başka kimse yok ya...

yakında forum hisselerine ortak olacam ha..

Alıntı
.
Konu: 1,019

Tamam ıbekçi kabul etltim hisselekrase ortaklıgını.

Arkadaşlar huzur sizlerin gayretleriyle devam ediyor. malum sınav dolayısıyla asıl sorumlu olan ben burda olmıyorum.
Dua edin şu Kpss yi kazanayım ve ondan sonra hayırlısıyla bende buralarda olurum
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 7

ya evet bende yeni geldim ama hergün giriyorum foruma en fazla 4 kişi ç.içi oluyo böyle faydalı bi forumun boş olması üzücü gercekten bekçi çok güzel bi konu bulmuşsun teşekkürler Smiley (18)

Alıntı
.

iyi tespit ederim hiç acımam vallaSmiley (28)

Alıntı
.