.gif)
.gif)
.
![]() ![]() .
Hoşgeldin
![]() . psychomax13 demiş ki: yaglara zam geldiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hoşgeldin kardeş ![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Hoşbulduk babacanlar ...
Alıntı: yaglara zam geldiiiiiiiiiiiiiiii ![]() Ne edelim buda bizim karizmamız olsun dimi Aslanım:hıhı Neyse cok guzel bir ortam , ben genelde okuyucuyum,yazılarınızı takib ediyorum insallah , her sey cok guzel.Emegi gecenlerin yüreğine saglık diyelim. Selametle ![]()
İmza Mimza Yok Size
(En son düzenleme: 07-07-2006, 14:32 Mujahidullah.) .
ne yağı yaa!! ben sewiyom onu...
![]() . psychomax13 demiş ki:ne yağı yaa!! ben sewiyom onu... Hala yağ yakıyon ya... fazla yakma koku yapar sonra hiç yenmez dikkat et ![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . *ALEmDAR* demiş ki:psychomax13 demiş ki:ne yağı yaa!! ben sewiyom onu... yalancımıyım ben şimdi?? ![]() ![]() ![]() ![]() .
Veyse kardesim saolaın , ben de seni ALLAH rızası icin seviyorum.
Sıcak karsılaman icin tesekkurler ![]()
İmza Mimza Yok Size
. |