/
25-09-2008, 20:25
veda...
selamun aleykum arkadaslarim..yaklasik bir aydir sizlerleyim.guzel paylasimlarimiz oldu.hepinizin emegine saglik.hayirli bir is munasebetiyle bir sure aranizda bulunamayacagim.kizmet olursa esimle birlikte tekrar sizlerle olmaya calisacagim.RABBIME EMANET OLUN.SEVGIYLE KALIN INSALLAH....
.
/
25-09-2008, 20:40
Cvp: veda...
Allah"a emanet olun. Hayırlı olsun.
İnşallah dediğiniz gibi sizleri aramızda görmek nasip olur.
Başarılr Dilerim
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
25-09-2008, 20:50
Gulegule tostos kardesim.Allah(cc) hayirlara vesile etsin.insallah en kisa zamanda aramizda olursunuz.
.
/
01-10-2008, 11:53
RE: Cvp: veda...
(01-10-2008, 11:45 )iremm demiş ki: (26-09-2008, 09:00 )Aysema Sultan demiş ki: hakkınızda her seyın hayırlısı olsun mutluluklar
foruma veda etmedi bu şahıs. slmylmz adındaki kullanıcı hesabıyla devam ediyordu siteden attım.
farklı kullanıcı adlarıyla sitede dolaşıp ne yapmaya çalıştıgı belli olmayan kişilerden biri.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
01-10-2008, 11:58
hiç haberim yoktu doğrusu.neyse fazlası beni alakadar etmez zaten.
...............................................................................................................
Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))
.