Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Rabbim Sen Yardım Et.
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 2.6 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 216

Bismillahirrahmanirrahim

Rabbim sen filistinde,ırak'ta,afganistanda ve tüm dünyada zulum gören kardeş lerimize yardım et.
Rabbim biz aciz durumdayız biz bir şey yapamıyoruz sen bizi bunun için affeyle ve onlara bizim yapamadığımız yardımı yap.
Rabbim biz aciz durumda kalmışız bizim bu aciz durumumuzu gör ve biz de acizlikten kurtar ve onlara yardımcı olmamızı veya senin yolunda şehit düşmemizi nasip eyle.

----------------------------A M İ N---------------------------------
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !

Alıntı
.
Konu: 1,019

****AMİNNN*****

ALLAH RAZİ OLSUN
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 3

çok değerli kardeşlerim hepimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun.arkadaşımız çok önemlı bir konuya deginmiş kendilerine teşekkür ederim.dua birinci silahımızdır elbette ama bu duaya amin diyen muslümanlarin sayısı artmalı.

bireysel ve gurup alorak bu haksızlıgı herkese anlatmalıyız..
şu an türkiyede olmayı gerçekten çok istiyorum ama burada olayların merkezinde gerçekleri en azından buradaki muslümanlara anlatmaya çalışıyorum..

sizden istegim düzenlenen miting ve protostalara üsülüne uygun olatak destek vermenizdir.ALLAH RIZASI için arkadaşlar...
bun zülmü çopanına ,çitcisine ,memuruna,işcisine ve büyüne,küçüğüne herkeze anlatalım .
üç askeri bahane ederek yüzlerce masumu katleden zalimleri kerkez tanısın ki unnutulmasın bu zülüm ..
ebediyyen beddualar hep onlar için olsun
SON BİR BAŞLANGIÇTIR....

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.