/
24-11-2006, 09:21
Cvp: Yeni üyelere yemin töreni
heheeheh oo yemıncı uyeler gün geçtikçe çogalıyor
.
/
12-11-2007, 22:36
RE: Yeni üyelere yemin töreni
/
13-11-2007, 23:16
barışta savaşta karada denizde ve havada her zman ve her yerde foruma sadakatla hizmet işlerimden aziz biliceğime klavyem faremin üzerine süt içerim
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
25-11-2007, 02:13
Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma bunu yapanlar oldumu
.
/
16-05-2008, 22:07
7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma
8-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)
bunları yaptığımı farkeden olmamıştır inşallah
.
/
16-05-2008, 22:17
bekçi demiş ki:7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma
8-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)
bunları yaptığımı farkeden olmamıştır inşallah
bekçi ben fark ettim aslında bildiğini sandığım çin uyarmadım,veya seni kırmak istemediğim için söylememişimdir
ama bundan sonra daha dikkatli olursun dimi
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
.
/
16-05-2008, 22:24
ya iyide tamam konu işinde önceleri acemilik vardı ama büyük harf konusunda söz veremem
biraz daha esnek olsan semacım....
.