Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ben geldim
Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 3.22 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

forumunuza azönce kayit oldum.daha gezemedim bu yüzden yorum yapamayacam,neyse en iyisi ben gezeyim

Alıntı
.
Konu: 458

aramızda sizleri görmek çook hoşş!! Smiley aramıza hoşgeldiniz umarız ki aradığınızı bulur ve hem memnun hem de daimi kalırısınız.. Smiley

Alıntı
.
Konu: 1,019

psychomax13 demiş ki:aramızda sizleri görmek çook hoşş!! Smiley aramıza hoşgeldiniz umarız ki aradığınızı bulur ve hem memnun hem de daimi kalırısınız.. Smiley
çömez Patronumun sözlerini tekrar etmiş olayımSmiley (28)

aramıza hoşgeldin

Hayırlı forumlar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 248

hoş geldin sana iyi gezmeler ben koridorun sonunda sagdan ikinci kapıdayım başın sıkışsa çal kapıyı gelllSmiley (28)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 313

hoşgeldin gez bakalım forumu Smiley

Alıntı
.
Konu: 458

sonucu beklesek mi acep?? Smiley merake ttim walaha

Alıntı
.

Foruma Git: