Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Her Başarılı Erkeğin Arkasında Başarılı Bir Kadın Vardır
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 3.79 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

Her Başarılı Erkeğin Arkasında Başarılı Bir Kadın Vardır
--------------------------------------------------------------------------------

Yaşam Sigortası Şirketinin genel müdür olan Thomas Wheeler ve karısı , otobanda arabalarıyla yol alırlarken ,Wheeler, benzinlerinin bitmek üzere olduğunu farkeder.Otobandan çıkar ve servis alanına girer. Servis alanında sadece bir benzin pompalayıcısı vardır. Pompacı benzin koyarken o da ayağı açılsın diye yurumeye baslar.
Arabaya geri döndüğünde karısıyla pompacının koyu bir sohbete daldığını görür.O gelince konuşmayı bırakırlar. abaya binince, pompacı ona el sallar ve Thomas'ın karısına ' senı görmek çok güzeldi ' der.
Servis alanından çıkarlarken Wheeler karısına adamı tanıyıp tanımadığını sorar.Karısı tanıdığını söyler. Aynı lisede okumuşlar hatta bir yıl kadar çıkmışlardır.
Wheeler karısına: ' Şanslıymışsın ki karşına ben çıkmışım ' der. ' Onunla evlenseydin ,genel müdür değil de pompacı karısı olacaktın.'
'Sevgilim' diye yanıtlar karısı, ' onunla evlenseydim, o genel müdür, sen pompacı olurdun.'......
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 248

vayyyyyy bak senSmiley (28)...
yokya arkamda olmasın yanımda sımsıkı elimi tutsun yeterrrSmiley
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 82

hiç güleceğim yoktuu ehuehueh bune beaaaaaaaa, kızlar avutsun kendilerini bööle şeylerle biz olmasaydık ne yaparlardı acabaa Smiley (18) Smiley (5) Smiley (5)
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

yurtseven1881 demiş ki:hiç güleceğim yoktuu ehuehueh bune beaaaaaaaa, kızlar avutsun kendilerini bööle şeylerle biz olmasaydık ne yaparlardı acabaa Smiley (18) Smiley (5) Smiley (5)

katılmamak mümkün değilSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu:

*ALEmDAR* demiş ki:
yurtseven1881 demiş ki:hiç güleceğim yoktuu ehuehueh bune beaaaaaaaa, kızlar avutsun kendilerini bööle şeylerle biz olmasaydık ne yaparlardı acabaa Smiley (18) Smiley (5) Smiley (5)

katılmamak mümkün değilSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

Smiley (17)Smiley (9)Smiley (12)

Alıntı
.

hayırdır Patron sanadamı dokunduSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 313

Smiley (5) dogru her başarılı erkegin arkasında bir kadın vardır

Alıntı
.

her felakete giden erkeginde arkasında bir kadın vardırrSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.

OceaN demiş ki:her felakete giden erkeginde arkasında bir kadın vardırrSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

dogru desek kesmeye çalışan olur muSmiley (5)

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:
OceaN demiş ki:her felakete giden erkeginde arkasında bir kadın vardırrSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

dogru desek kesmeye çalışan olur muSmiley (5)

kesmeye çalışanı biz keserizzzSmiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.