/
02-11-2006, 19:28
Deliliğin tanımını yapıyoruz sizde bir tanım yapın=)
salak ve deli arasındaki fark>>>>Adamın lastiği tam tımarhanenin önünde>>>>patlamış, kaldırıma ancak yanaşabilmiş.>>>>Sonraki işlem malum... Kriko, stepne, bijon>>>>anahtarı derken, bir de bunların yanına talihsizlik eklenince, söktüğü>>>>4 adet bijon yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer.>>>>Mazgal açılır gibi değil, bijonlar görünür gibi değil.>>>>Talihsiz sürücü bir sağına bakar, bir soluna bakar, çaresiz>>>>duygular içinde kaderiyle başbaşa kaldırıma çöker.>>>>Olayı en başından beri tımarhanenin demir parmaklıklı>>>>penceresinden izleyen bir deli, çaresiz adamın halini bir süre daha>>>>acıyarak izledikten sonra seslenir;>>>>- Ula salaaak! Sen ne yapıyorsun orda öyle?>>>>- Sorma birader, lastik patladı ve>>>>değiştirirken bijonlari mazgala düşürdüm.>>>>- Düşündüğün şeye bak! Sök öbür lastiklerden>>>>birer tane. Hepsi 3 bijonlu>>>>olsun. Seni, lastikçiye kadar idare eder.>>>>Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve hemen işe girişir.>>>>Herşeyi tamamlayıp bagaj kapağını kapatan>>>>sürücünün aklı, deliye takılır.>>>>Arabasına binmeden evvel döner dikkatli>>>>dikkatli adama bakar. Akıl hastanesindeki adama seslenir:>>>>- Senin ne işin var tımarhanede? diye sorar>>>> - Biz burada delilik'ten yatıyoruz kardeşim,>>>>salaklık'tan değil.
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.
/
17-11-2006, 20:00
RE: Deliliğin tanımını yapıyoruz sizde bir tanım yapın=)
koptummmmmmmm, çok süper bu yaaaa.boşa dememişler;
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine ; deli ol dünya senin kahrını çeksinnn..
.
/
28-11-2006, 16:55
Cvp: Deliliğin tanımını yapıyoruz sizde bir tanım yapın=)
/
28-11-2006, 17:00
/
30-11-2006, 11:52
wayy be arada çok fark varmış
adama salak demiş ya çaktırmadan bıravo yani
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
30-11-2006, 12:06
/
01-12-2006, 20:32
beğendiğinize sevindim arkadaşlar saolun.bende okuduğumda çok hoşuma gitti sizlerle hemen paylaşmak istedim
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.
/
01-02-2009, 21:25
RE: Deliliğin tanımını yapıyoruz sizde bir tanım yapın=)
cevap gerçekten müthiş olmuş
.