Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Herkes Baksın "ÇOK ÖNEMLİ"
Konuyu Değerlendir
  • 28 Oy - 2.96 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 82

Sevgili Arkadaslar,

Fransiz Parlamentosu 109 milletvekilinden olusmuyor ve bu sarki burada bitmiyor. Bu 109 milletvekili bu sonuca 3 gunde ulasmadi. Biz de artik lutfen teknik ve bilimsel calisalim. ABD'den bir Turk Profesorun yazdiklarina onem verin ve luften okuyup uygulayin ;

Google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykirimi) yazdigimizda ilk 100 sayfa tamamiyla uydurma ermeni iddialarini anlatan sitelerindir. Ve de bunlarin tümü ermeni siteleridir! !!! Bu siralama, sitelerin her gün girilme orani ile yapilir. Bizim tezimizi anlatan asagi siralardaki siteleri yukari tasimanin tek yolu bu sitelere girmektir.
Lütfen bizim tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklayin. Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis sayfamiz yapmaktir.
Ornegin asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin.
Ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!!
Hadi hemen simdi!!!

Baslat'tan Ayarlar oradanda denetim masasina girin, internet seceneklerini tiklayin.
Giris sayfasi yazan yerin altindaki adres yerine, asagidaki adresi yazin ya da kopyalayip yapistirin.

http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/index.html

Ve bu sitenin 5 bin acilis sayfasiyla Google'da ermeni sorununu aramanin ilk maddesi haline getirilebilmesi isten bile degildir...
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 248

ben 22 kere tıkladım...
Bu tip şeylerle bunlar çözülmez ama birlik güzeldirSmiley (26)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
(En son düzenleme: 03-12-2006, 02:02 OceaN.) .
Konu: 82

Yöneticilerden bu konuyu sabitlemelerini rica ediyorum, ne kadar çok üye okursa, baş koyduğumuz davamızda daha etkili olabiliriz.
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

konu sabitlenmiş tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 156

Gösterilen duyarlılık çok güzel eline sağlık.tabi ki böyle konularda işbirliği yapacağız,özellikle bu ve benzeri konular bizim duyarlılığımızda olmalı ki bir anlamı olsun.

Alıntı
.