Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Anket: SADDAMIN ASILMASI DOĞRU MU ? YANLIŞ MI ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
DOĞRU
33.33%
4 33.33%
YANLIŞ
66.67%
8 66.67%
Toplam 12 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

SADDAMIN ASILIŞI
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 3.89 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 216

SADDAMIN ASILMASI HAKKINDA DOĞRULAR VE YANLIŞLAR (SİZDE MADDELERE EKLEYEBİLİRSİNİZ )

1-SADDAMIN ASILMASI TAMAMİYLE YANLIŞ ÇÜNKÜ BİR İNSANIN İDAMI YANLIŞ BİR KERE SONUÇ İTİBARİ İLE İDAMI YANLIŞ

2-SADDAM BİR YÖNETİCİ OLARAK ÜLKERSİNE YAPTIĞI ZULÜM YÜZÜNDEN İDAMI DOĞRU.

3-FAKAT SADDAMIN KELİME-İ ŞEHADET GETİRMESİ SEBEBİYLE İDAMI YANLIŞ

4-ÜLKESİNDE HER ZAMAN KENDİNE VE AİLESİNE ÇALIŞTI VE VATANDAŞLARINI EZDİ İŞTE BUNU İÇİN EZİLEN ONCA MÜSLÜMAN İÇİN İDAMI DOĞRU

5-ÜLKESİNDEKİ OTORİTE BİR YERDEN GÜZEL Dİ ÇÜNKÜ O 10 yıl SÜRE İÇİNDE Şİİ LER VE SUNNİLER ARASINDA BİR ÇATIŞMA ÇIKMAMIŞTI O YÖNDEN BAKARSAK İDAMI YANLIŞ
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !

Alıntı
.
Konu: 215

ay semacım ben senin fikrini eleştirmiyorum saddamın idamı üzerine bu gibi yorumlar çok yapıldı sadece kuranın getirdiği hak hukuk kurallarınca bunun yapılması doğruydu demek istedim yani bu açıdanda bakmak gerektiğini anlatmaya çalıştım şahsını vede sadece senin yorumuna yapılmış bi eleştiri değil
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.